15 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 38 - "Love letters" & "Script / newspaper"

Здравейте отново от мен Nana - Nana'(s)crap
Тази седмица е мой ред да ви предизвиквам в Картичкофуриите и да си призная, ми отне доста време докато реша каква тема да бъде.
Чудех се между "Love letters" или "Script / newspaper" и в крайна сметка комбинирам. :)
Направете картичка "Любовно писмо", но като допълнително условие трябва да има или скрипт текст (печат, ембосинг, хартия) или ако нямате подобно, хартия с напечатан текст на нея - тип вестник. Дано ме разбрахте, че пак обясних като за себе си - т.е. никак. :P
Това е моята картичка, надявам се да ви хареса и послужи за ориентир в предизвикателството и/или вдъхновение.Наградата е пакет хартии на Cosmo Cricket 6x6 "Togetherness" и за разлика от предишният път, сега няма да иползвам рандом генератора, а ще я получи картичката която най-много ми допадне. Може да интерпретирате темата както си пожелаете, но без пликове за сватби - моля!

Целувки и очаквам с нетърпение да видя какво ще покажете! :)

Благодаря на Nana за интересното предизвикателство!
Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Крайният срок е 12,30ч на 24 октомври, събота.

Все още можете да успеете да станете участинци в предизвикателството на Anubhis Разходка сред природата или Outdoor adventures :)
За него крайният срок е 12,30 в събота 16 октомври.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.

1 коментар:

Анонимен каза...

I love cardsaddicted.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards