Картичкофурии ви канят да се включите в Петнадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 25 -26 април 2020г. в хотел"Ловеч", гр. Ловеч.
Веднага след Великден и малко преди първи май е време да направим нашата пролетна среща. Време е да се съберем отново, да научим нещо ново, да обменим опит, да пробваме нови неща, да се запознаем и да се забавляваме заедно. Каним всички, които обичат да творят с ръцете си, обичат да радват другите и да създават красота да се присъединят към нас. В ТОЗИ ПОСТ можете да намерите формите за записване и за вечерята.

9 октомври 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 36 - Обзор

Колко бързо мина тази седмица, когато друг поставя предизвикателството ми се струва по дълга ;) Може би се дължи на очакването и трепетното отваряне на блога, и приятното чуство на изненада, когато видя нова картичка, а кой не обича изненадите!
Искам да благодаря на всички, които участвахте и внесохте топлина и радоста за очите със своите произведения! В тези студени дни имахме крещяща нужда от това 
Много ми е трудно да направя точен обзор на случилото се тази седмица. Оказа се, че цветното предизвикателство ще ми стане любимо! Едновременно толкова различни, но и еднакви проекти, а мънистата, те бяха като закачка в задачата  Много Ви благодаря момичета, за участието, за чудесните проекти и за това, че радвате всички нас с вълшебството - правене на картички!!!
Както знаете, ще има две награди, пирвата ще определи Рандъм, а той казва ...

Честито Bearkis!!! Ти си късметлийката тази седмица, и да почерпиш 

А втората ще избера лично Аз  Няма да обяснявам колко трудно ми беше, всеки проект, сам по себе си е уникален и невероятен. Доста време отделих в размисли и страсти  ако можеше да раздам награди на всички ... но уви.
Накрая реших, моята награда отива при Nadet:o) !!! Честито!!! Наде, твоята картичка ме впечатли особено много!!! Използвала си всички цветове, а за цветето с мъниста ... просто нямам думи ... изцяло покриваш предизвикателството! Благодаря за старанието и невероятното вълшебство което си измайсторила 

Благодаря на Рони за чудесния обзор.
Честито на победителките.
Bearkis, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №36 1-9 октомври 2010г.
Благодаря на всички за участието в предизвикателството и за прекрасните картички, които сте направили. Можете да ги видите и в слайда.

Очаквам да се включите и в новото предизвикателство Разходка сред природата на Анубис. Крайният срок за него е 12,30ч в събота 16 октомври.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.

3 коментара:

Hristovica каза...

Браво момичета!!!Мнението си за очарователната картичка на Berkis вече го дадох в нейния блог.А сега искам да кажа,че съм зашеметена от картичката на Nadet,цветето е направо приказно!!!

BEARKIS каза...

Благодаря!Да си призная картичката на Nadet_o е по-впечатляваща,така че серадвам много и за нея!!!

Анонимен каза...

архивсправочник для хороших родиелей.
Мы даем прекрасное пособие которое поможет всем
неопытным родителям узнать как правильнее ухаживать за своим какрапузиком наш http://rubebi.ru
Извините что может не в ту тему добавил. но не нашел раздел общения
[url=http://rubebi.ru/page/12/]Энциклопедия для родителей[/url]