Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

2 септември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 31 - Обзор

И така приключи и 31-тото Картичкофурийско предизвикателство - "Шерше ла фам".
Участниците са 14, а картичките 22.
Благодаря на всички за прекрасните картички.
Както знаете през август няма да има седмична награда, но пък ще има Картичкофурия на седмицата. Също така и Картичкофурийско трио.

Тази седмица моят избор е Deljana , която участва с две прелестни картички:
Deljana , като Картичкофурия на седмицата вие можете да използвате нашият банер и да добавите към него КФП 31 20-28 август 2010г.

В Картичкофурийско трио тази седмица се подреждат :
1. Greta с двете й оригинални картички.

2.Юлия Андреева с нейната прекрасна коледно дамска картичка.3. ne11 с нейният великолепен дамски гардероб.Картичките са подредени по реда на участие. И пак казвам, че всички, абсолютно всички са направили чудесни картички. Много красиви и всяка със собствено излъчване.

Благодаря ви отново, за участието и за чудните картички, които направихте по второто лятно предизвикателство.

А тук можете да видите прекрасните картички на участниците. За съжаление линкът, който е дала elenaleni е написан некоректно и не снимката не може да се отвори в голям размер. Затова нейната картичка я няма в слайда.
video

Не пропускайте и възможността да спечелите наградата, която дава Грета и посетете новооткрития й магазин Greta`s Art
Какво трябва да направите, за да спечелите, можете да прочетете ТУК

Искам да напомня, че можете да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 32 -" Picture this ".То приключва в 12,30 в събота 4 септември .

1 Comment:

kenli said...

Не мога да повярвам, че сте избрали точно мен! Толкова красиви творби имаше в това предизвикателство!!!Беше голямо удоволствие да ги гледам отново и отново и отново!!!
Мисля дори, че всички заслужават да са Картичкофурии на седмицата! Все пак благодаря от сърце!!!