20 август 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 31 - Шерше ла фам

Време е за моето трето августовско предизвикателство и тази седмица то е Cherchez la femme или Жената представена в картичка. От два дни сутрин като минавам покрай телевизора се заглеждам в Робинята Изаура. Като игнорирам напълно сюжета съм абсолютно очарована от прекрасните рокли, с които са облечени героините във филма. Днес пък видях и чудната картичка на Миленка за красавицата Зорайда. Затова и ми хрумна да си направим женско предизвикателство. Жената от миналото, настоящето и бъдещето. Красива, омайна, секси, очарователна, силна, въобще ЖЕНАТА.
Картичката ви може да е в съвременен или в ретро стил, както вие прецените. Моля само без бебешки картички. Все пак на бебките им трябва известно време, докато станат жени.
Аз имам само една малка картичка на женска тема и ще ви пусна снимка на нея, защото в момента покрай рожденния ден на щерката вчера и гостите из дома нямам възможност да правя каквото и да било.

Надявам се, че въпреки горещото лято ще ви се отдаде възможност да се включите. Крайният срок на предизвикателството е 12,30ч на 28 август събота.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Не пропускайте и възможността да спечелите наградата, която дава Грета и посетете новооткрития и магазин Greta`s Art

Какво трябва да направите, за да спечелите, можете да прочетете ТУК

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 30 "Едноцветна картичка".
То приключва в 12,30 в събота 21 август.

1 коментар:

Greta каза...

Уаааау, страхотна тема!