24 май 2010 г.

Малки Картичкофурии

Представяме ви Новият проект на „КАРТИЧКОФУРИИ” !
Той е насочен към най-скъпоценното в нашият живот – Децата!
Децата са най-талантливите, най-естествените и най-неподправените Творци!
За това решихме да им предоставим възможността, да творят, да показват с гордост творбите си , да бъдат оценявани и награждавани !
С огромна радост Ви каним в „Малки Картичкофурии” - блог за малки талантливи любители на картичките.

Това е нов проект, който има нужда от вашата помощ и подкрепа, за да придобие популярност и да запознае децата с изкуството на ръчнонаправените картички.

Каня ви и да станете спонсори на бъдещите игри в блога. Ако искате да помогнете, да дадете препоръки или да дадете награда, ви моля да пишете на мейла на блога.

2 коментара:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Адмирации и аплодисменти за новото начинание! Подкрепям го и се радвам, че най-накрая ще си имаме и ние детски блог за талантливи любители на картичкоправенето! Успех на блога - да се множат почитателите и последователите, успех на Деси - че се нае да го направи факт и ще стопансива този блог, успех на децата, които ще се присъединят и ще показват таланта и творческите си умения - а аз мисля, че няма да са малко! Успех на родителите, които също трябва да сложат по едно рамо! И успех на нас, които ще ги подкрепяме, естествено кой с каквото може! Деси, още когато говорихме за идеята, ти казах, че съм "за" и сега потвърждавам, че с каквото мога ще помагам!
На такъв хубав ден стартира блога за детски предизвикателства, че за мен е немислимо да няма УСПЕХ!

На добър път!!!
Поздрави и целувки: Данка Матеева!

Ваня каза...

Честито на малките любители на ножиците и хартийките ! Много последователи му пожелавам , много творчески успехи на децата ,и много търпение и свободно време на Деси , която се нае със проекта , осъществяването му и воденето на блога.И аз потвърждавам ,че винаги ще помогна с каквото мога.
Още веднъж УСПЕХ !!!