13 март 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 7 - Обзор

От Билба:
Ето, че дойде и края на 7-мото предизвикателство. То приключи с 27 участия и 59 картички. Това може само да ме радва - нищо не може да ви се опре момичета - в професионалната лига сте! Видяхме всякакви форми- кръгли, детски роклички, чаши, вази, кофи, саксии с цветя, ветрила, чанти, портмонета, скринове и дори цял гардероб. Много се колебаех как да организирам избора за наградата- дали да избера най- добра картичка, или да оставя избора на рандъм генератора. Накрая реших да направя и двете. Предполагам, че уникалния гардероб на Чигес е пленил не само мен, личи си многото старание вложено в намирането на модел, изработката на всеки един детайл- отвън и отвътре. Затова за нея има една специална награда. А обявената награда ще отиде при друг участник, избран чрез жребий.

По мои изчисления това е milenka

Честито на milenka. Моля да напише пощенският си адрес на имейла на блога даден в лявата колона.
milenka ти освен това си и Картичкофурия на седмицата и можеш да сложеш банера, като добавиш Картичкофурийско предизвикателство № 7 5.3 - 12.3
А това е слайда с всички участвали картички

Искам да помоля всички, които участват в предизвикателствата на фуриите да слагат всяка картичка като отделен линк. Благодаря.
Поканвам ви да участвате и в новото Картичкофурийско предизвикателство № 8

10 коментара:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Честито на Миленка! Много хубаво е когато е на слайд - радост и отмора за окото и душата! Всички имаме нужда понякога да се отпуснем пред красивите неща. А те тук са в изобилие! Всичко ми харесва.

Milena каза...

Ехеее,колко приятно ме изненадахте!!!Много се радвам:))Благодаря на Bilba и за предизвикателството,и за наградата,и за късметлийския жребий!Хубава вечер на всички!

Chiges каза...

Честито и от мен, Миленка :). Много ми хареса твоята картичка- тъкмо вчера дъъълго я разглеждах ;).

Le каза...

Еха, колко хубаво решение и на Билба и на Рандома. Много се радвам! Много зашомняюи за мен остават и двете им творби!

Addii каза...

честито на победителките!Билба страхотно решение си взела!

Le каза...

зашомняюи = запомнящи:)

miona каза...

И от мен честито на Миленка!!! Много оригинална картичка, опитах да пусна коментар в твоя блог, но нещо не ми се получи!!!

Ле - нов правопис май ще наложиш :))))

Milena каза...

Благодаря ви,момичета!
miona,съжалявам,че не си успяла с коментара,нямам никаква идея защо.
Хубав ден:)

Chiges каза...

В момента се чувствам малко засрамена. Толкова бързах да видя слайда и какво е изтеглил генератора, че прочетох на две на три и чак преди малко във форума видях че имало двама късметлии.
Благодаря ти, Билбе :).

Valentina каза...

Честито и на двете победителки :)Картичките са невероятни!!!
Билба е взела страхотно решение!