1 февруари 2010 г.

КФП № 2 - Цветове

Здравейте отново с първото ни цветно предизвикателство

Това са основните три цвята на предизвикателството. Ако само с тях не успявате да се справите можете да използвате още един цвят по ваш избор.
Тъй като много от вас използват рисувани или оцветени картинки правя уточнение, че не е необходимо човечетата да са със синя кожа и розова коса, а животинките да са бели. Просто е необходимо дрешките им да са в предложените цветове.
И едно малко вдъхновение

Срокът е до следващия понеделник 8 февруари.
Условията за участие можете да прочетете в дясната колона.
Заповядайте и в Обзора на предизвикателството от миналата седмица ТУК

11 коментара:

~Gery~ каза...

Ехааа:) Нямам търпение да се пробвам:)

Anniesartbook каза...

Този път и аз ще се пробвам! :-) Още довечера ще забъркам една! :-)

Creative каза...

Вече имам топла, топла картичка. :)) Цветовата комбинация доста ми харесва, а и намерих час свободно време сега, та този път няма да се налага да догонвам влака и да се моря в движение да се качвам. :)) Само утре сутрин, преди работа, трябва да я снимам и вечерта ще я кача.
Та, един въпрос - къде и как ще се качват сега картичките? Защото май не виждам мистър линк?

Картичкофурии каза...

Оказа се, че ако искаме да има Мр Линки към всяка публикация е необходимо да се плати минимум 5 долара годишна такса. Ако се сложи на новата публикация, то той се маха от старата.
Все пак го слагам, но при прехвърлянето нещо не успява да запази всички линкове на участвалите в предишното предизвикателство.

Anniesartbook каза...

Някои презпълнихме плана... Хайде само 3-ма човека ли ще сме? :-)

Unknown каза...

Хайде и аз да се включа с влюбените прасенца :)
http://picasaweb.google.com/petya.kostadinova76/TyjLiI#5433999094211045970

Anniesartbook каза...

Петя, много се радвам, че реши да се включиш! Гледам, че си пуснала линка в коментара, трябва да го напишеш горе обаче в полето където пишеMr. Linky's Magical Widgets. Ако искаш аз или някой друг може да го направи, ако не можеш да се оправиш, само кажи.

k_savova каза...

Успях и тази седмица да се включа. Не съм много доволна от това което се получи накрая, но ми лисват много материали. Картичките ги правя в къщи и на работа и разнасям едни торби със заготовки и все съм забравила нещо да взема. Тези предизвикателства са ми стимул да творя нещо и макар и малко простички ще продължа да правя картички докато достигна по-горно ниво.

Анонимен каза...

Това е моята картичка за второто българско предизвикателство. То е цветно- тъмносиньо, розово и бяло. Момичето, което пусна предизвикателството беше написало, че не е необходимо да оцветим лицето на някого тъмносиньо, а косата розова. Дяволчето в мен се обади веднага- защо пък не? И почнах да търся в нета картинка за оцветяване- търсих извънземно, или чудовище. Намерих Бу:) Реших да запазя и нещо човешко на картичката:) Оцветяването беше лесно, но идея за фона нямах. Затова я оставих за 2-3 дни, докато една вечер не ми хрумна просто да наперфорирам розови точки. Лепенето е трудно разбира се, и тъкмо залепих всичките и ми хрумна, че можех да налепя и бели. Изобщо измъчих я, но не се отказах:)

Unknown каза...

Annie благодаря за упътването

ВД каза...

Надявам се,че не съм закъсняла.Ще се опитам да си пусна картичките,но незнам дали ще се справя.