1 ноември 2022 г.

Картичкофурийско предизвикателство 437 - "Да изцапаме ръчички - техника микс медия"

Ноември започва с един голям български празник. Честит Ден на народните будители!
При нас в Картичкофурии той започва и с нашето ново предизвикателството. Предизвиква ни Мария Чочева, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 435 "Вдъхновение дебне отвсякъде".
на Фанка Милянчева.
Здравейте, Картичкофурии!
Каня Ви да се включите в нашето ноемврийско предизвикателство с микс медия проекти.
Нека да надникнем в кутиите със съкровища, да извадим бои, пасти и всичко друго, което обичате да използвате.


Заповядайте да се забавляваме заедно!
Приготвила съм награда изненада!
Мария
Какво е техника Микс медия ни е написала Картичкофеята Снежи:
Микс медия техниката предразполага твореца да развихри въображението си. Със смесването на различните материали и елементи се сътворяват уникални проекти. Сега ви предизвикваме да извадите пастите, шаблоните, боичките, ембосинг пудрите и да изцапате ръчички.
Спонсор на предизвикателството e магазин  Art City.
.

АртСити – ние сме амбициозна малка фирма с много разнообразни и иновативни продукти. Всичко, което правим е с много любов,старание и внимание към детайлите.
Предлагаме висококачествено разпечатване на дизайнерска хартия както на 190 гр. офсет така и на Катана 180гр. мат. Освен многообразието от наши дизайни може да ни изпратите и ваш файл, който да отпечатаме.
В сайта може да намерите огромно разнообразие от заготовки за вашите проекти – албуми в различни размери, книги за пожелания, кутии, рецептурници, папки, пликове и картички.
Те предоставят на своя победител награда ваучер на стойност 30лв от техния магазин.
Техника микс медия е използвала в своя вдъхновяващ проект картичкофеята:

Обичам мъжките картички. Обичам и микс медията. Комбинацията от двете е и моето вдъхновение за вас. Съчетах дизайнерска хартия, шевове, шаби панделка, метални и дървени елементи. В основният фон използвах стенсил и напукваща паста, пудри на Lindy's Gang, топъл ембосинг с глазе пудра. Използваният шаблон си го направих сама, като изрязах по-дебел картон с щанца. Ще успея да го използвам няколко пъти 🙂. Цифрите 50 са изрязани с щанци, оцветени с дистрес мастила и за по-голям ефект - сложих прозрачен напукващ медиум. За финал - акварелни пръски. Аз изцапах моите ръчички, ред е вие да изпацате вашите.



Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 декември 2022г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени проекти. Добавяйте всяка като отделен линк. С една картичка можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени или на стената на групата. Моля, качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: