1 октомври 2022 г.

Картичкофурийско предизвикателство 436 - "Време"

Днес е 1 октомври, Международният ден на майсторите картички. Искам да ви поздравя с нашия празник и да ви пожелая много вдъхновение, за да създавате още много прекрасни проекти, много време, за да осъществите идеите си и много пари, за да си купите така безкрайно нужните материали и инструменти. Каним ви в октомврийското ни предизвикателството, в което ни предизвиква Валентина Василева, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 434 "Нека да е лято" на Maria Gancheva.
Темата на предизвикателството е "Време" и ето как я описва Валентина Василева:
Любимите ми неща в живота не струват пари.
Много е ясно, че най-ценният ресурс, който всички ние имаме, е времето.
Задължителен елемент часовник, стрелки, дати или друг елемент, свързан с времето!


Наградата ще е изненада.

В това предизвикателство за първи път е спонсор една млада дама, която създава прекрасни дигитални хартии и други дигитални продукти. Това е Петя Радева. Запознайте се много нежните и красиви дизайнерски хартии, дигитални комплекти за албумчета и бебешки дневници, страници за рецептурници в нейният етси магазин FairyTreasuresStore. Ето е  няколко от нейните съкровища:




Темата за Времето вдъхнови картичкофеите:

Нека имаме време за любимите неща-да обичаме, да се смеем, да се радваме на дъжда и слънцето, да гледаме любим филм, да прегръщаме, да целуваме, да изпием едно ароматно кафе, да......


Време е!
Време е да ни е цветно!
Време е да сме усмихнати!
Вереме е да правим това, което ни доставя радост!
Искам с тази картичка да пожелая на всички ни винаги да намираме време за любимото ни хоби!




Настъпи есента, а с това и времето за релаксиращи моменти - разходка в изпъстрената откъм цветове планина или усамотение в затоплена стая със завладяваща книга, чаша вино или сгряваща напитка в компанията на любими хора. Моето вдъхновение за вас е картичка, която направих с дизайнерската хартия от колекцията Ginger Girl на UHK Gallery, топъл ембосинг с глазе пудра, изрязани хартиени елементи, шаби панделка, бутон с часовник и малко гесо за завършек.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 ноември 2022г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени проекти. Добавяйте всяка като отделен линк. С една картичка можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени или на стената на групата. Моля, качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

1 коментар:

Elena Ginzarowa каза...

https://www.facebook.com/1165427324/posts/10225293227815461/?app=fbl