27 септември 2022 г.

ДЕВЕТНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА 8-9 ОКТОМВРИ хотел "Мелса КООП" гр. Несебър - ПРОГРАМАТА

 Картичкофурии ви канят да се включите в Деветнадесета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 8-9 октомври в  хотел "Мелса КООП"  гр. Несебър.



ДЕВЕТНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

8-9 ОКТОМВРИ

хотел "Мелса КООП", гр. Несебър



    Събота 8 октомври. 
    Начален час на срещата 10,30ч. в събота 8 октомври в конферентната зала на хотел "Мелса КООП", гр. Несебър.
Срещата ще започне с традиционното представяне. 

Този път отправям към вас покана да донесете АТС-тата, които сте събрали през годините. Хайде да си направим малка изложба на натрупаните съкровища.

Разбира се няма да пропуснем и да си направим традиционната Размяна на АТС, която ще се проведе след първата част на срещата в събота. Всеки, който желае е свободен да изработи и донесе АТС-та, които да размени с останалите участници. Направете колкото желаете и на избрана от вас тема.

Каня ви да се включите и в Крафт базара. Донесете излишните си материали и им намерете нов собственик. Ненужното за вас е съкровище за някой друг.

Втората част на срещата ще започне от 13.00ч.

        13.00 ч. Раздумка за епоксидната смола - видове, безопасност, технология. Как да си сушим цветя или да ползваме готови? С какво можем да смесим - пигменти, боички, пастели ще ни покаже Ася Великова.
        13.40 ч. Искате да направите най-добрата снимка на изработеното от вас? Сега е моментът да научите как да го направите от демонстрацията на Искра Колева.

        14.20 ч. Как да направим цветята си като живи с молдовете на Heartfelt Creations ще ни покаже Лена Динчева.
       15.00 ч. Историята на бъдеща мини поп-ъп книжка и колко са напред испанците. Защо колекционираме поп-ъп механизми? Поп-ъп механизми ще ни покаже Ася Великова
        15.40 ч. Демонстрация и забавление с восъчни печати с Галина Костова. Ще видите какви са стъпките при правенето на восъчни печати, някои детайли и хитринки. Ще се забавляваме заедно да правим восъчни печати.
        16.20 ч. Как да вградим картинка, снимка или персонализиран текст на свещ ни представя Красимира Желязкова.

        17.00ч. Обща благотворителна работилничка. Каня всички да се включат в изработката на картички. Моля желаещите да се включат да си донесат собствени материали, инструменти и лепило.

Край на съботните занимания 18,00 ч.

        19.30ч Обща вечеря на всички участници в срещата в ресторант "Несебър", град Несебър.
За да се запишете за вечерята попълнете тази


Включването във вечерята ще става само с предварително записване. Ще има възможност да се поръчва на място. Желаещите вегетариански ястия ще ги поръчват на място.

    Неделя 9 октомври. 
    Начален час 10,30ч. в конферентната зала на хотел "Мелса КООП", гр. Несебър.
        10.30 ч. Ася Великова повдига завесата на тов как прави любимите си театрални албумчета. Запознайте се отблизо с Червената шапчица.
        11.15 ч. Декорация от плат за всеки сезон с Христина Гуглова. С една и съща техника могат да се направят различни фигури.
Срещата НЯМА такса участие.

Заповядайте в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии   cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Картичкофурии си запазва правото да прави промени по организацията на срещата.

Няма коментари: