18 август 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 346 Картичка с печати

Мисля, че няма да сбъркам, ако кажа, че всички обичаме онези малки сладурски печатчета, които са чудесен вариант за една бърза семпла картичка, както и прекрасно допълнение към някой микс медия или акварелен проект.
Напоследък все по-често ме тегли и към дигиталните такива, които се опитвам да създам по мое усмотрение или пък използвам различни изображения от нета, които комбинирам по различни начини.
Та в този ред на мисли, много ми се иска да развихрите въображението си и да сътворите каквото ви хрумне с някой такъв малък симпатичен печат, било то силиконов или дигитален. Ако използвате печатче-надпис, да е в съчетание с още някакъв, така че да се допълват.


Ами приятно творене, и нека вдъхновението бъде с вас:)

Elli

Благодаря на Elli за печатното предизвикателство.

Вдъхновени от темата картички създаде Картичкофеята:



Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 август 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





1 коментар:

Unknown каза...

Упс,номер 8 е моя грешка но не знам как да го изтрия.