Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

8 юни 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 260 - Обзор

Благодаря на всички включили се в моето предизвикателство при Картичкофурии. Направили сте страхотни проекти по темата и честно казано избора ми за победител беше изключително труден. Обаче това, което най-много грабна окото ми беше проекта на Maria Nikolova.

Трудността на изработения проект придаде допълнително тежест на решението ми. Адмирации за фината изработка на телефонната кабина, лампата, силуета на кралицата, часовника и книгите.

Благодаря на Зара-Zara`s Craft за балното предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Maria Nikolova ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 260 1 - 14 май 2015г.Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 10 юли.

В предизвикателството участваха много разнообразни и оригинални проекти.
Искам да отбележа участието на Ирма, която се е включила с интересни сватбени и бални картички.

Много впечатляващи са и двата включени албума - прекрасният абитуриентски албум на KalySto

и красивитя сватбен албум на Tsany

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

AshiNor/ Нора и Наташа/

duende

cecka gerginova

Честито момичета!
Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 260 1 - 14 май 2015г.

0 Comments: