Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

8 юни 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 259 - Обзор

Здравейте на всички:)
Ние от Магазин Пи Ем Арт бихме искали да благодарим на Картичкофурии за домакинството на нашето първо Предизвикателство.
Също така бихме искали да благодарим на всички творци,които се включиха в него; за милите думи,които написахте за нас; за енергията и позитивизма,с които ни заредихте и за красотата,на която се насладихме.За нас беше огромно удоволствие да се радваме на вашите проекти.Чакахме ги с нетърпение ,тръпнейки да видим какво сте сътворили.
Изборът и решението ,пред които ни поставихте,бяха доста трудни.Всеки един от нас представи своите фаворити – Сашо имаше четири на брой, а аз ( Ели) - шест. Имахме само две пресечни точни и тогава стана още по-сложно да изберем своя фаворит. След обсъждане стигнахме и до нашия избор и това е проекта на Daisy.

Моля,да се свърже с нас за да се уговорим за доставката на наградата. Отново Благодарим за красотата, която сътворихте! До скоро Виждане!

Честито на победителката!

Daisy ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в  блога си, като добавиш КФП 259 1 - 31 май 2015г.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

Биляна

Ирма

Снежи

Честито момичета!
Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 259 1 - 31 май 2015г.

0 Comments: