Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

8 юни 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 259 - Обзор

Здравейте на всички:)
Ние от Магазин Пи Ем Арт бихме искали да благодарим на Картичкофурии за домакинството на нашето първо Предизвикателство.
Също така бихме искали да благодарим на всички творци,които се включиха в него; за милите думи,които написахте за нас; за енергията и позитивизма,с които ни заредихте и за красотата,на която се насладихме.За нас беше огромно удоволствие да се радваме на вашите проекти.Чакахме ги с нетърпение ,тръпнейки да видим какво сте сътворили.
Изборът и решението ,пред които ни поставихте,бяха доста трудни.Всеки един от нас представи своите фаворити – Сашо имаше четири на брой, а аз ( Ели) - шест. Имахме само две пресечни точни и тогава стана още по-сложно да изберем своя фаворит. След обсъждане стигнахме и до нашия избор и това е проекта на Daisy.

Моля,да се свърже с нас за да се уговорим за доставката на наградата. Отново Благодарим за красотата, която сътворихте! До скоро Виждане!

Честито на победителката!

Daisy ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в  блога си, като добавиш КФП 259 1 - 31 май 2015г.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

Биляна

Ирма

Снежи

Честито момичета!
Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 259 1 - 31 май 2015г.

0 Comments: