Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

3 април 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 256 - Картичка по рецепта

Здравейте, скъпи дами!

Дойде ред отново да ви предизвикам - Нели от Моите нещица.
Благодаря на блог Картичкофурии за тази възможност.
Желанието ми е не да ви затруднявам, а да дам свобода да развихрите въображението си, да създадете уникална картичка, но ..... спазвайки рецептата :
1 картинка,
2 дизайнерски хартии,
3 панделки.
Останалото, вид, форма, декорация са по ваш избор, единствено задължителни са съставките на рецептата.
Това е моето вдъхновение за вас:

А това е наградата за победителя:
Очаквам с нетърпение вашите творби!
Приятно забавление!

Благодаря на Нели за предизвикателството по рецепта!

Картички по зададената рецепта като вдъхновение за вас създадоха Картичкофеите:

Крайният срок за участие е 23,59ч на 16 април 2015г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

0 Comments: