Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

4 април 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 253 - Обзор

Здравейте сръчковки!

Извинявам се на всички от вас, и особено на тези от вас, които успяха да се включат в предизкателството "Пачуърк", за забавянето ми при обявяването на победител. Ако започна да изтъквам причините за това дълго забавяне, поста ще стане твърде дълъг е едва ли бихто го изчели целия.
Признавам че ми беше доста трудно, при определянето на победител в това творческо съревнование, но все пак имаше един  проект, който буквално ме остави без дъх, и в прекия и в преносния смисъл. Това разбира се е "Dark" - картичката на Зара.

Впечатляваш проект, изработка и замисъл.
Зара получава една скромна награда от мен, представляваща ваучер на стойност 20 лева, от наш крафт магазин, защото прецених че е най- добре победителя сам да избере това което му е нужно.

Благодаря Ви, че станахте част от предизвикателсто 253 "Пачуърк".

Благодаря на всички, които се включиха в предизвикателството!

Честито на победителката!

Зара ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в  блога си, като добавиш КФП 253 6 - 19 март 2015г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 15 май.

И да напомня на всички, че продължава записването за Петата Национална Картичкофурийска среща! Желаещите да се включат моля да попълнят:

1 Comment:

Zara Petkova said...

Оооо Благодаря, Благодаря, Благодаря! Това е голяма чест за мен, Силве. Радвам се, че толкова ти е харесала моята картичка и да ти кажа наградата никак не е скромна, даже напротив, изключително щедра :) целувки от мен!