Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

2 април 2015 г.

Десето декупажно предизвикателство - Обзор

Приключи и Десетото декупажно предизвикателство "Цветен часовник" със спонсор магазин SMILEHOBBY.NET.
Благодаря на всички, които се включиха. Прекрасни часовници създадохте!
Време е да обявим победителя и това е:
№ 10 - Христина Йовчева


Честито на победителката!

Христина Йовчева ти получаваш наградата намагазин SMILEHOBBY.NET., а твоят проект става Декупажен проект на месеца  и можеш да използваш нашият банер, към който да добавиш - Десето декупажно предизвикателство в Картичкофурии 12 февруари - 22 март 2015г.


За да получиш наградата си, моля да напишеш адреса са на мейла на Картичкофурии -  cardsaddicted@gmail.com

В Декупажното трио, , по реда на участие, влизат:

№ 4 Красимира Кателиева


№ 9 Доротея Йоргова

№ 10 Христина Йовчева

Честито, момичета! Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него - Десето декупажно предизвикателство в Картичкофурии 12 февруари - 22 март 2015г.


Каня ви да се включите и в Единадесетото декупажно предизвикателство - "Жена на всички времена" със спонсор магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/. Използвайте техниките на декупажа, създайте проект в който включете женско изображение или силует и един от вас ще спечели чудесната награда на спонсора:

0 Comments: