Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

22 януари 2015 г.

Седмица на спомените - Първият урок в Как да си направим...

Как да си направим... е рубрика в Картичкофурии, в която можете да намерите много интересни и полезни урочета и съвети. От нея можете да научите как да си направите кутийки, картички, цветя, шишарки, снежинки.
Днес искам да ви припомня първият урок в тази рубрика, който бе подготвен от първия гост в Картичкофурии представя ...
Вижте колко красиви, оригинални и най-вече лесни цветя ни показа Корнелия.

Заповядайте да си припомним как се правеха цветята, когато нямаше десетки видове шаблони за изрязването на цветя и за направата им ни беше необходима само хартия, ножица и лепило.
Пълният текст на урока можете да прочетете ТУК.
Бихте ли се хванали да си направите такива цветя?

А ако този урок ви е харесал сега е момента да посетите страницата Как да си направим..., където можете да намерите и останалите уроци от тази рубрика.

И разбира се отново да напомня за Картичкофурийската анкета. Моля за вашето мнение, за да стане Картичкофурии едно още по-интересно и полезно място:

КАРТИЧКОФУРИЙСКА АНКЕТА

Благодаря на всички, които отделят от времето си, за да се включат!

0 Comments: