21 януари 2015 г.

Седмица на спомените - Картичка ръчна изработка

Имаше едно време, когато не бяхме и чували за множество от машините и материалите, с които сега ни радват българските крафт магазини. Гледахме клипове в интернет и си мечтаехме как един ден ще си купим... Тогава в началото на предизвикателствата в Картичкофурийско предизвикателство 12 на 9 април 2010г. Лени ни предизвика да направим картичка, която да включва Истинска ръчна изработка! Заданието беше:

"Предложете ни проект, в който всички елементи и декорации са ръчно изработени от вас.
Избори и възможности много, сами изберете какво да използвате и как.
Рисувайте, шийте, апликирайте, куилинговайте, изплетете, нарежете, нанижете ...каквото ви сърцето подскаже.
Напълно свободни сте да използвате всичко около вас, стига да го вземете и да го превърнете в нещо ново и ваше.
Създайте авторски проект.
Условието е само едно - не декорирайте с готови елементи, готови картинки, печати. Създайте ги сами.
Създайте ги дори и от готови такива, ако решите използвайте панделки, конци, шарени хартии, всичко стига да ви са ви послужили за материал, с който да създадете вашата уникална декорация!
Използвайте само творческите си ръце на Създател!
Очаквам с трепет вашите творби, нека всички видим красотата, която създавате!"


Вдъхновени от идеята в предизвикателството в него се включиха 25 картичкофурии с 46 картички.Победители в предизвикателството, избрани с рандом  генератор станаха Мария и Симеон с това тяхно участие:


А в този слайд можете да разгледате всички участвали картички:


Спомняте ли си участието си в това предизвикателство?

Какво ще кажете, бихте ли се включили в такова предизвикателство? Можете ли да направите картичка изцяло ръчна изработка?

И разбира се отново да напомня за Картичкофурийската анкета. Моля за вашето мнение, за да стане Картичкофурии едно още по-интересно и полезно място:

КАРТИЧКОФУРИЙСКА АНКЕТА

Благодаря на всички, които отделят от времето си, за да се включат!

4 коментара:

Powi каза...

Много добра тема за предизвикателство. Бих се чувствала в свои води, защото и без това почти всичките ми проекти са ръчно изработени. Би било забавно, пожелавам си някой да взаимства темата скоро!

Le каза...

Дааааа. Сега би било още по-ценно. Ще е и по-трудно...ех споменииии спомени. След 5 години все още считам, че да създаваш е различно от това да изработваш...

Unknown каза...

Предизвикателството си е чудесно. Както сме свикнали все с шаблони и папки да изрязваме и ембосваме ми е любопитен резултатът. Очаквам го с нетърпение.

art каза...

www.Artisouls.com - една нова възможност да продавате и в чужбина. Сайтът е изключително само за ръчно творчество без утежняващи вноски и плащания предварително - само комисионна от 5% при продажба.Моля разпространете тази информация,ако мислите ,че е може да бъде полезна на Вашите приятели. Екипа на http://artisouls.com Ви желае успех в всяко Ваше начинание и ще се радваме да сте част от нас.