20 януари 2015 г.

Седмица на спомените - Предизвикателството с най-много участници

В историята на Картичкофурии е имало много и най-различни предизвикателства, но днес искам да ви разкажа за това с най-много участвали проекти.
Това е Картичкофурийско предизвикателство № 56 Жените са цветя на Chiges - " Истории оттук-оттам". Предизвикателството бе пуснато преди 8 март 2011г и заданието бе да се направи картичка с поне едно цвете като поздрав за женския празник. В него се включиха 68 участника с 93 проекта.
Победителят в предизвикателството бе избран с рандом генератор и това бе
Nevena


Освен победител бе избрано и Картичкофурийско трио, а това са участниците в него:
Petya


Creative


goldie


Пълният обзор на това предизвикателство можете да видите ТУК


И разбира се отново да напомня за Картичкофурийската анкета. Моля за вашето мнение, за да стане Картичкофурии едно още по-интересно и полезно място:

КАРТИЧКОФУРИЙСКА АНКЕТА

Благодаря на всички, които отделят от времето си, за да се включат!

2 коментара:

Le каза...

Продължавам най-сърдечно да се радвам на седмицата на спомените. Прекрасна емоция на напомняне на ценни моменти. Благодаря ви! В това предизвикателство не участвах мисля, но пък Чигес...прекрасната Чигес, за която помня радосрното си чувство на вдъхновение, докато я чета и разглеждам...Учих се от нея и още бих се учила на разбиране и на персонализиране и на чистота на творене. Пррекрасно. Ценно. Запомнено...време

Creative каза...

И на мен ми липсват фуриите от "онова" време .. и то ми липсва .. Мили, ценни, скъпи спомени ... Не е ли време да си направим среща на випуска?! :))