Картичкофурии ви канят да се включите в Петнадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 25 -26 април 2020г. в хотел"Ловеч", гр. Ловеч.
Веднага след Великден и малко преди първи май е време да направим нашата пролетна среща. Време е да се съберем отново, да научим нещо ново, да обменим опит, да пробваме нови неща, да се запознаем и да се забавляваме заедно. Каним всички, които обичат да творят с ръцете си, обичат да радват другите и да създават красота да се присъединят към нас. В ТОЗИ ПОСТ можете да намерите формите за записване и за вечерята.

4 март 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство 56 - Жените са цветя

В началото на месец март- месецът на жените първа ще ни предизвиква Chiges - " Истории оттук-оттам"

Привет,Картичкофурии!
В този, известен като най-женски месец, дойде мой ред да ви предизвикам. И, разбира се, месецът си идва с темата- празника на жената :).
Всеки има по някоя специална жена в живота си, вероятно дори повече от една, на която би искал да посвети картичка. И тъй като жените са цветя :)- нека на картичката има цвете.
Цветето може да е едно или повече, да е основен елемент или не- изборът е ваш.
Това е картичката, която направих аз и която заедно със скромната награда, ще отиде при един от вас.


Благодаря на chiges за цветното предизвикателство. Много красива картичка и много примамлива награда.
Крайният срок на предизвикателството е 23,59 на 14 март.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Ако сте пропуснали да се включите в "Картичкофурийска география", записването продължава и картата се обновява постоянно.

За който не е видял списъкът за размяната може да го направи ТУК.

Не пропускайте и предизивикателството на Двете Елши " Картичкофурийско предизвикателство № 55 „Бяло и червено”. Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 7 март.Няма коментари: