Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

13 декември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 198 - ''Картичка без картинка''

Здравейте картичкофурии,
мой ред е, Sophie от Sophie´s Creative Box, да задвам предизвикателство тук. Темата този път е ''Картичка без картинка''. Условието е в картичката ви да няма оцветена картинка. Забравете цветните моливи, боичките, принтерите и маркерите. Може да използвате за централен елемент своите шаблони, да измайсторите нещо от алтернативни материали, да използвате ефекта на топлия ембосинг, да заложите на силните думи и послания или каквото друго ви хрумне, изборът е ваш. Виждала съм прекрасни ваши такива проекти и съм сигурна, че условието няма да ви затрудни много. С нетърпение очаквам да видя картичките ви, а победителят ще получи от мен ваучер на стойност 15лв. от българско магазинче за крафт материали по избор или на същата стойност ваучер за онлайн магазинче за дигитални печати по избор. А ето и моето вдъхновение за вас:


Благодарим на Sophie за магията в бяло!

Тя стана Картичкофурия на седмицата 189 в предизвикателството КФП 189- "Декември" на Диди Георгиева. За своята чудесна Картичка победител тя разказва в ТАЗИ публикация

Крайният срок за участие е 23,59ч на 23 декември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през март 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

3 Comments:

zara petkova said...

Софи, невероятни са!

Stefka Kostova said...

И трите са страшно оригинални! Пздравления, Софи!

Картички said...

Страхотни са! Случайно попадам на тези красоти и оставам без дъх :) Поздравления за прекрасните неща!