11 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 189 - Декември

Здравейте хартиени феи!

Аз съм Диди Георгиева-didSteFhandmade.

Благодарение на Роси днес имам честта да задам първото си предизвикателство което е- Декември!

Обичам този месец.Свързвам го с един прекрасен ,светъл и опияняващ празник -Коледа!

Мили мои, покажете своите проекти и разкажете, с какво свързвате месец декември.За какво мечтаете ,какво ви прави щастливи?

За мен декември е- уют, топлина, догарящи свещи.Подаръци, изненади, срещи, картички ,писма.Топло мляко, вино и канелени бисквитки.Искри от фоерверки, блясък по улиците и в очите на малки и големи.

Декември ни приканва да бъдем по-добри, по-щедри, по-благодарни.Той е най-студеният и най-топлият месец-всичко в едно! Носталгия по детството, по това какви бяхме, какво търсихме, в какво вярвахме.По онова утре, което все търсим и все не достигаме.Едновременно край и ново начало.Ех, ако можеше цяла година да е -Декемврииии....................хи хи хи май доста се размечтах:))))

Ето и моята картичка -вдъхновение( която направих специално за вас) и едни забавни малки шапчици за елха.Можете да видите урочето за тяхната направа в блога ми.

Няма да ви ограничавам с нищо-творете на воля и се забавлявайте!

Картичката или проекта който ме впечатли най-много, ще получи от мен ваучер за пазаруване от българско крафт магазинче на стойност 15 лева.

Приятно творене и успех на всички!Очаквам с нетърпение проектите ви!

Прегръдки

Диди

Благодарим на Диди за декемврийското предизвикателство.
Тя стана Картичкофурия на седмицата 180 в предизвикателството КФП 180 - „Използвайте любимата си техника” на Росица Катрева. За своята Картичка победител тя разказва в тази публикация
.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 21 октомври, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 3 януари 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Нека заедно създадем наш Картичкофурийски календар за 2014г. Как можете да се включите в него ще разберете като прочетете ТАЗИ публикация.





Няма коментари: