Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

8 октомври 2013 г.

Картичкофурийски календар за 2014г - удължаване на срока до 30 октомври

Сега, когато вълненията покрай срещата отминаха искам отново да ви напомня за нашият Картичкофурийски календар за 2014г.
За да участвате е необходимо само да подберете от снимките на вашите картички тия, които според вас отговарят на някой от месеците в годината и да ни ги изпратите на мейла на блога. Няма ограничение в броя на картичките, с които ще участвате.
Срокът, който беше 15 октомври го удължаваме на 30 октомври. Надявам се все пак да стигне времето и на издателството да подготви календара.

За да оценим вашите участия ще съставим жури, което ще избере победителят за съответният месец.
Така избраните победители освен с картичката си ще могат да участват в календара и с кратка информация за себе си - име, мейл, адрес на блога.

Молим участниците в нашият Картичкофурийски календар да напишат публикация за него в блога си, да поставят снимката от тази публикация като банер и да харесат страницата ни във Фейсбук -  Картичкофурии.

Надяваме се до 1 декември нашите календари да са готови и вие да можете с тях да зарадвате своите близки и приятели. Ще могат да бъдат поръчвани на мейла на Картичкофурии или чрез съобщение на страницата ни във Фейсбук.

Искаме специално да благодарим на нашите първи трима участника - kalina malina, Te4eto и KalySto, чийто прекрасни картички можете да разгледате вече качени в съответните албуми:

ЯНУАРИ

ФЕВРУАРИ

МАРТ
АПРИЛ
МАЙ
ЮНИ
ЮЛИ
АВГУСТ
СЕПТЕМВРИ
ОКТОМВРИ
НОЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ

0 Comments: