Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

14 май 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 165 - Обзор

Здравейте цветни феички.
Останах приятно изненадана от толкова много участия по темата ми. Мислех, че ще ви затрудня, но явно съм грешала. Имаше страхотни участия и дълго се чудих и променях решението си, но окончателният ми избор все пак оставих на проекта, който ме грабна от първо виждане - Великденската картичка на Bearkis. Толкова красива, феерична, празнична и цветна! Бисе, твоето цвете ме плени много!


Имаше още поне три картички, които бих наградила, но няма как, победителят е само един.
Благодаря на всички за участието. Беше ми изключително приятно да ви навестя!

Поздрави,
Тони(Точица)

Благодарим на Тони(Точица) за едноцветното предизвикателство.

Bearkis ти си Картичкофурия на седмицата 165 Можеш да използваш специалния банер като добавиш текст КФП 165 19 - 29 април 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.

4 Comments:

Sophie said...

Абсолютно подкрепям избора, аз също останах пленена от картичката на Bearkis! Поздравления!

Боряна Йорданова said...

Bearkis, ЧЕСТИТО! Картичката ти е великолепна и избора на Точица е разбираем. Много вдъхновения и за напред на всички Картичкофурии! :)

Te4eto said...

Честито, Бисе!
Тони, страхотен избор!!!

BEARKIS said...

БЛАГОДАРЯ!!!Благодаря на всички!!!