Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

28 март 2013 г.

Как да си направим ... 16 Картичка и книгоразделител за 30 минути! - Мария Чочева


Как да си направим картичка и книгоразделител за 30 минути!

Наскоро моя позната ме помоли да направя картичка и книгоразделител за 10-тия рожден ден на дъщеря й. Обикновено имам доста готови неща, но този път нямах нищо подходящо, а и не разполагах с много време. И така.. какво ни е необходимо:
1. Картон за основа
2. Шарени хартийки
3. Двойнозалепващо тиксо
4. Стикери (цветя или някаква друга украса, с каквато разполагате)
5. Принтер (печат с надпис, букви-стикери или готов надпис)
6. Панделка


Аранжираме елементите докато ни хареса комбинацията.
 Ако нямате подходяща панделка, може да използва някаква памучна прежда. (Photo 3)
 Сглобяваме нашата картичка.

Добавяме едно камъче за тичинка

 и готово :)

За основа на книгоразделителя използвам картонената част от опаковката на стелки за обувки, тъй като не е нито много плътна, нито много тънка, а и нали трябва да рециклираме :)))

Моята позната ми подсказа какво харесва момиченцето й - катерички и зайци, и по случайност имам подходящи стикери.
Подбираме подходящите хартии и лепим.

По желание заобляме ъглите, минаваме краищата с подходящо мастило и връзваме панделка.


Надявам се да съм Ви била полезна!
Много слънце и усмивки от мен!
Мария

Искаме да благодарим на Мария за чудесните картичка и таг. Така, както го е обяснила тя всичко изглежда много бързо и лесно. Опитайте.

Каним ви да научите павече за Мария и за прекрасните неща, които тя създава в нашата рубрика Картичкофурии представя... , където тя гостува в момента. 

2 Comments:

Вили said...

Ехааа...много са сладки и картичката и книгоразделителят :) Страхотни и ултра бързи!:)))Благодаря за урочето:),много ми беше интересно и полезно:)ххх

Toni said...

Харесва ми как твориш с размах привидно лесни неща. Не е никак лесно, обаче. Изисква се прецизност и точна подредба на елемнтите, за да изглежда добре. Запали ме по този стил, определено! Ще продължа да опитвам.