Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

15 май 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 16 Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в Квилинг предизвикателството. Искрено съм щастлива да видя тези 34 прекрасни картички.
Аз имах трудната задача да избера победителя тази седмица.
Но първо искам да благодаря на тези от вас, които ни показаха истинско квилинг майсторство (без да споменавам имена-мисля на всички е ясно кои са).
Огромно удоволствие беше да видя, че много от вас се престрашиха да опитат тази техника за първи път. Оценявам положените усилия на всеки от вас!

Победителят тази седмица е milenka (26) с нейната невероятно красива картичка. Това, което най-много ме впечатли е, че тя е използвала квилинг като допълнение, което придава изключителна изящност и завършеност на проекта. Тази картичка най-точно се препокрива с моите очаквания.Това е обзорът на 16-тото Картичкофурийско предизвикателство направен от Greta

А това са всички картички на участниците в предизвикателството.
video

Каня ви и в другият пост за днес. Елате да видите новата инициатива в блога Картичкофурии - Картичкофурийски дебют.

Очакваме ви и в новото Картичкофурийско предизвикателство № 17 Шопинг маниа, зададено от anubhis. Имате време да участвате до 12,30ч в събота 22 май.

4 Comments:

Katerina Arsenova said...

поздравления наградата е заслужена картичката е страхотна

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ said...

Честито на Миленка, напълно заслужена награда!

milenka said...

Greta,изключително съм трогната,не знам какво да кажа дори...Много,много благодаря за наградата,още повече за високата оценка и прекрасните думи:)
БЛАГОДАРЯ!

Le said...

Честита награда на Миленка! Браво, колкото и пъти да получи награда, толкова пъти все ще си е заслужена!