15 май 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 16 Обзор

Благодаря на всички, които се включиха в Квилинг предизвикателството. Искрено съм щастлива да видя тези 34 прекрасни картички.
Аз имах трудната задача да избера победителя тази седмица.
Но първо искам да благодаря на тези от вас, които ни показаха истинско квилинг майсторство (без да споменавам имена-мисля на всички е ясно кои са).
Огромно удоволствие беше да видя, че много от вас се престрашиха да опитат тази техника за първи път. Оценявам положените усилия на всеки от вас!

Победителят тази седмица е milenka (26) с нейната невероятно красива картичка. Това, което най-много ме впечатли е, че тя е използвала квилинг като допълнение, което придава изключителна изящност и завършеност на проекта. Тази картичка най-точно се препокрива с моите очаквания.Това е обзорът на 16-тото Картичкофурийско предизвикателство направен от Greta

А това са всички картички на участниците в предизвикателството.


Каня ви и в другият пост за днес. Елате да видите новата инициатива в блога Картичкофурии - Картичкофурийски дебют.

Очакваме ви и в новото Картичкофурийско предизвикателство № 17 Шопинг маниа, зададено от anubhis. Имате време да участвате до 12,30ч в събота 22 май.

4 коментара:

Katerina Arsenova каза...

поздравления наградата е заслужена картичката е страхотна

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Честито на Миленка, напълно заслужена награда!

Milena каза...

Greta,изключително съм трогната,не знам какво да кажа дори...Много,много благодаря за наградата,още повече за високата оценка и прекрасните думи:)
БЛАГОДАРЯ!

Le каза...

Честита награда на Миленка! Браво, колкото и пъти да получи награда, толкова пъти все ще си е заслужена!