Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

15 май 2010 г.

Картичкофурийски дебют

Днес искам да ви представя новата инициатива на блога Картичкофурии. Тя се нарича Картичкофурийски дебют.
Както част от вас знаят Картичкофурии води началото си от пишещите в темата за Кардмейкинг в бг-мамма. От тогава изминаха повече 3 месеца и половина. Участници в предизвикателствата стават все повече нови хора.
За да отбележим увеличаването на картичкофуриите от днес на 15 и 30 число от месеца ще има малко представяне на новите участници. Това са хора, които за първи път са участвали в Картичкофурийско предизвикателство.

И така Добре дошли на:

siskus с блог лече-буболече и картичката и, с която тя участва в КФП№ 15 Покажи ми мечта на Двете Елши.

Картичката е изключителна и бе достойно оценена от журито на „Двете Елши”

Mia
Тя участва със страхотна Сватбена покана и имаше уникалният късмет, на своя Картичкофурийски дебют да стане и „Картичкофурия на седмицата” . както и да получи страхотната награда на Arabela.
А това е нейната картичка и албумът и


HappyBlondy , която участва с елегантна квилинг картичка в КФП№ 14 „Покана за сватба”
Orchid с първо участие тази седмица в предизивикателство на Greta “ Квилинг” с една много нежна и ефирна картичка.Нели Станчева с блог Моите нещица и много красивата и картичка, с която участва в КФП № 16 Квилинг


Ани4ка с много хубава картичка, с която участва в КФП № 16 Квилинг


Картичкофурийски дебют и първо международно участие при нас има и Magis, която се включи с две картички в КФП № 16 Квилинг.
Искам да благодаря на всички Картичкофурийски дебютанти.
Добре дошли в редиците на Картичкофуриите, чувствайте се у дома си!
Пожелаваме ви много Вдъхновение, много заслужени оценки и не на последно място, разбира се и....Награди!

2 Comments:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ said...

Деси, приветствам инициативата ти да предстаяте новите картичкофурии и самите тях! Успехи и на теб и на всички, много творчески успехи!

kenli said...

Тъй като и аз се чувствам дебютант, благодаря за това, че ни приветствате с "Добре дошли" ! Удоволствието е изцяло мое да участвам във вашите предизвикателства.Те ме вдъхновяват и ми дават нови идеи!
Деляна