15 май 2010 г.

Картичкофурийски дебют

Днес искам да ви представя новата инициатива на блога Картичкофурии. Тя се нарича Картичкофурийски дебют.
Както част от вас знаят Картичкофурии води началото си от пишещите в темата за Кардмейкинг в бг-мамма. От тогава изминаха повече 3 месеца и половина. Участници в предизвикателствата стават все повече нови хора.
За да отбележим увеличаването на картичкофуриите от днес на 15 и 30 число от месеца ще има малко представяне на новите участници. Това са хора, които за първи път са участвали в Картичкофурийско предизвикателство.

И така Добре дошли на:

siskus с блог лече-буболече и картичката и, с която тя участва в КФП№ 15 Покажи ми мечта на Двете Елши.

Картичката е изключителна и бе достойно оценена от журито на „Двете Елши”

Mia
Тя участва със страхотна Сватбена покана и имаше уникалният късмет, на своя Картичкофурийски дебют да стане и „Картичкофурия на седмицата” . както и да получи страхотната награда на Arabela.
А това е нейната картичка и албумът и


HappyBlondy , която участва с елегантна квилинг картичка в КФП№ 14 „Покана за сватба”
Orchid с първо участие тази седмица в предизивикателство на Greta “ Квилинг” с една много нежна и ефирна картичка.Нели Станчева с блог Моите нещица и много красивата и картичка, с която участва в КФП № 16 Квилинг


Ани4ка с много хубава картичка, с която участва в КФП № 16 Квилинг


Картичкофурийски дебют и първо международно участие при нас има и Magis, която се включи с две картички в КФП № 16 Квилинг.
Искам да благодаря на всички Картичкофурийски дебютанти.
Добре дошли в редиците на Картичкофуриите, чувствайте се у дома си!
Пожелаваме ви много Вдъхновение, много заслужени оценки и не на последно място, разбира се и....Награди!

2 коментара:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Деси, приветствам инициативата ти да предстаяте новите картичкофурии и самите тях! Успехи и на теб и на всички, много творчески успехи!

kenli каза...

Тъй като и аз се чувствам дебютант, благодаря за това, че ни приветствате с "Добре дошли" ! Удоволствието е изцяло мое да участвам във вашите предизвикателства.Те ме вдъхновяват и ми дават нови идеи!
Деляна