2 март 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 407 Картичка в ярки цветове

Навлизаме в месецът на новото начало, на пролетта, на разцъфването.
Мартенско предизвикателство към нас отправя Мария Чочева, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 403 "Картичка с ембосинг -топъл и\или студен".
Темата, която тя ни е подготвила е Картичка в ярки цветове - жълто, зелено и синьо са задължителни.
Това са нейните картички-вдъхновения:
Искам да ви представя един нов спонсор в предизвикателствата на Картичкофурии Handisimo Scrapbook Paper Pads:
Хендисимо е малка новоизлюпена фирма, само от двама души. Създадохме я, за да помагаме на всеки да намери подходящи дизайнерски хартии за своите проекти.
Ценим таланта и креативността у всеки творец и се усъвършенстваме благодарение на постоянната обратна връзка.
Лесно може да ни намерите на всички контакти от https://handisimo.com/ или във фейсбук групата ни https://www.facebook.com/handisimopaper

Награда - Ваучер 30 лв. за онлайн магазин https://handisimo.com/.

Благодаря на Мария Чочева  за оригиналното предизвикателство.

Вдъхновения по темата създадоха картичкофеите:

Зелено, жълто, синьо.
Мирис на пролет и нов живот.
Нови възможности и предизвикателства.
Успехи и удовлетворение от постигнатото!
Това е моята картичка по новото ни предизвикателство. Тя е предназначена за едно младо момиче, което се дипломира преди дни. Пожелавам й от сърце “На добър час!“ !


Чудесната цветова комбинация вдъхнови и мен - ето как:

От разцъфналите пролетни цветя, от хубавото слънчево време и ярката, свежа комбинация от цветове в предизвикателството на Мария направих една много цветна шейкър картичка за рождения ден на една малка принцеса!

Много свежа и зареждаща комбинация от цветове.Тъй като нямах подходящи хартии си направих микс медиа фон с шейкърите на Lindy's Gang. Освен картичката и ноктите ми бяха няколко дни боядисани в синьо, но съм доволна от резултата.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 март 2020г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter



Няма коментари: