4 януари 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 380 - Класическа Коледа

В най-празничният месец на годината, когато всички тръпнат в очакване на Коледа ние от Картичкофурии искаме да ви поканим в едно предизвикателство на онлайн магазин „Крафт нещица“ – www.b-wow.net.
Разкажете ни с вашите картички какво е за вас Класическата Коледа. Как си я представяте вие, как я отбелязвате и празнувате. Очакваме да видим каква е вашата класическа Коледа.

Победителят ще получи ваучер за пазаруване на стойност 30лв.

Благодаря на екипът на „Крафт нещица“ – www.b-wow.net за коледното предизвикателство!

А това са коледните проекти на картичкофеите:


Коледа е все по- близо... О , колко е прекрасно.....Постепенно ме обхваща магията, която съществува само по това време на годината. Това е и моята първа картичка по тази тема. Червено и студено,бледо синьо- зелено, студ и скреж!



Първоначалната ми идея бе картичка в червено и зелено. После си помислих, че откакто се родиха децата свързвам коледните празници с пухкав сняг ( не винаги го има по Коледа), уютен дом, макар и доста разхвърлян, :) мирис на канела и топъл шоколад.



Ето и моите вдъхновения към вас, защото част от магията на все по-приближаващия празник е в коледната звезда, камбанките и елените на дядо Коледа, които са си неизменна класика. С тези две тагчета ви желая много топлина в сърцата и душите ви през целия декември!




Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 януари 2019г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.






Няма коментари: