1 април 2022 г.

Картичкофурийско предизвикателство 432 - "Пъстра пролет"

Април пристигна с много цвят и красота, затова новото предизвикателство на картичкофуриите е с тема "Пъстра пролет". Темата избрахме заедно с победителката от Картичкофурийско предизвикателство 430 Картичка с ръчноизработени цветя Станислава Георгиева. Сърдечно благодаря на Iordanka Despotova за предизвикателството, което ме вдъхнови да започна да изработвам цветя, и най-вече, че избра моята картичка за победител, тъй като и другите участници бяха прекрасни! Вече се радвам на наградата си - цяла кутия с вълшебните цветя, които тя изработва от фоумиран. В новото предизвикателство ще се приемат всякакви проекти на тема "Пъстра пролет".
Моят победител ще бъде избран с томбола, тъй като с много от крафтърките вече се познаваме лично и искам да е честно и безпристрастно. 
Наградата от мен ще бъде ваучер за 30 лв. за онлайн магазин Handisimo
Пожелавам на всички вдъхновение и време за любимото хоби! Благодаря на Станислава Георгиева за пролетното предизвикателство!
Спонсорът на предизвикателството ни - екипът на Хоби център "Кламер".


Хоби център "Кламер" предлага материали за декупаж, скрабукинг, микс медия, за различни приложни техники върху стъкло, порцелан и текстил. Ако искате да научите нещо ново или просто да прекарате няколко часа в приятна компания, забавлявайки се с вашето хоби може да посетите техните курсове и демонстрации. Изработват заготовки за албуми, папки и кутии. В могат да ви изработят печати от твърд полимер, както и да разпечатат вашите дигитални файлове и проекти. 

Наградата, която те са подготвили включва 2 комплекта дизайнерска хартия, 4 елемента бирен картон, 1 печат и 1 лепило.

Победителят, получаващ наградата на спонсора ще бъде избран с рандом генератор и ще бъде гост дизайнер на следващото ни предизвикателство.<br />
Вдъхновяващи пъстри пролетни проекти създадоха картичкофеите:

Пролетта е покритата с роса трева, разцъфналите дървета, птичите песни... Пролетта е пробуждане... Пролетта е любимият ми сезон. Точно затова избрах първата страница в новия ми арт журнал да е пролетна, цветна и закачлива.


Скоро не си бях правила АТС-та и реших да се събудя от зимния сън с една серия "Пъстра пролет". Използвах изрязани елементи с щанци, разноцветни копчета, хартиени сламки и шнурове. Всичко това в ярки и наситени цветове, каквото ми е и пролетното настроение. Нямам търпение да видя вашите пъстри проекти.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 май 2022г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството.
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени проекти. Добавяйте всяка като отделен линк. С една картичка можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени или на стената на групата. Моля, качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: