3 август 2021 г.

Картичкофурийско предизвикателство 424 - “Слънчогледовa страст“

Август е тук и време за ново предизвикателство. Обикновено пиша няколко въвеждащи реда, но този път ви оставям във вещите ръце на Маги Димитрова:
Здравейте, Картичкофурии! 
В разгара на лятото е време и аз да Ви предизвикам с нова тема. 
Освен морето, другата лятна страст са…СЛЪНЧОГЛЕДИТЕ. Едва ли има някой , който да не се прехласва пред слънчевите цветя, който да не се е спрял пред някоя нива, за да запечата слънчевите цветове на фото, който да не си е откъснал стръкче, за да му се порадва и в къщи. 


От слънчогледите наднича лятото - 
такова ярко,жълто и засмяно.
 Посипва слънце по земята
 и то затопля босите крака на щастието. 
И плисва топъл дъжд от семенцата им, 
покълват по браздата на очакването, 
а въздухът така се нажежава, 
че рипва жаждата за обич
 като кошута сплашена.
 От слънчогледите наднича лятото,
 целуват небеса със топлите си длани, 
с въздишка следват слънчевите блясъци - 
играят си на криеница с лятото
 на обичта на някого. 
 автор Весела Йосифова

 Дълго мислих и реших, че свързвам лятото с определени цветове. Темата за предизвикателството за месец август ще е „Sunflower passion”- “Слънчогледовa страст“.
Условието за участие е да сътворите каквото Вие решите, за какъвто и да е повод, но…да има слънчогледи или да се ползва зададената палитра. Няма ограничение в техники, похват и материали. Очаквам с нетърпение Вашите творения! 
 Нека да Ви е слънчево не само навън , но и в душите!
 И разбира се, няма как да не Ви покажа и моите картички за вдъхновение- ръчно изработените ми слънчогледи, панделки, дантелки, пайетки и много , много жълто.
За проекта, който най- много ми допадне ще има и награда, която е още по- вдъхновяваща.
Желая успех и вдъхновение на всички!

 Спонсор на предизвикателството е онлайн магазин Crafetaria..

Представяме ви онлайн магазин за крафт и скрапбук материали  Crafetaria. Предлагаме разнообразие от дизайнерски хартии, чипборди, изрязани елементи, цветенца от малбъри хартия, инструменти, щанци и заготовки и още многобройни продукти за създаване на вашите уникални и красиви проекти. Можете да ни намерите на адрес www.crafetaria.bg.



Те предоставят ваучер за 30лв от своя магазин.
Благодаря на онлайн магазин Crafetaria. за предоставената награда!

Вдъхновяващи слънчогледови проекти създадоха картичкофеите:

Аз избрах да работя с някои от цветовете на палитрата. Много ми допаднаха ярко-жълтото и зеленото. Реших да направя една експлодираща сватбена кутия с много украса, панделки и цветя. В центъра на кутията оформих арка с младоженци от бирен картон ,а около тях декорирах с тюл и цветя от фоумиран. По страните на кутията също има украса, надписи, цветя и пожелания.
За моите ATC-та използвах и слънчогледи, и цветната политра. Добавих червено и сиво към дадените цветове. Този път избрах изцяло хартиени цветя и елементи.

Казвам ви "Здравей" с моите слънчогледи и една бебешка картичка. Топлите цветове ги взех от цветната палитра, която имаме този месец и ги пренесох върху картона. Слънчогледите ги направих от фоамиран, а питата от навит канап. За основа - акварелен фон постигнат с дистрес мастила, печати, елементи от бирен картон, малко копчета и шев. Цялата тази любов запечатах с едно сърце на гърба.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 септември 2021г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през месеца след задаване на предизвикателството. 
В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени хартиени проекти. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С един проект можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: