2 април 2021 г.

Картичкофурийско предизвикателство 420 "Мъжка картичка и/или шев"

Дойде април и е време за ново предизвикателство в Картичкофурии. Този път ни предизвиква ХартАрт Сне, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 417 - "Цветовете на 2021"

 Здравейте Картичкофурии, 

 Искам отново да благодаря на Фанка Милянчева за това, че се спря на моят таг и го избра за победител в КФП 471 - Цветовете на 2021.
Сега аз ви предизвиквам в блога на Картичкофуриите.
 Темата този месец е комбинирана - Мъжка картичка и/или шев

Прави ми впечатление, че мъжките картички и проекти остават на заден фон спрямо дамските и детските. А реално и мъжете се чувстват поласкани, когато получат нещо ръчно изработено. Затова след женският месец, нека обърнем внимание и на другата половина от човечеството. На пазара вече има достатъчно хартии, елементи и всякакви материали, които са направо благодат за мъжка картичка. И за да бъде предизвикателството наистина интересно вместих и шевове в него. Сега са много актуални шитите на шевни машини албуми, картички, рамки. Затова вадете шевните машини, металните елементи, мъжкарските хартии и запретвайте ръкави. Това е моето вдъхновение за вас. За съжаление все още работя на стара машина, която има само обикновен бод.
Няма ограничение на вида на проектите, както и на използваните техники. Условието е да бъде на мъжка тематика с или без шевове, или темата да е друга, но да има шевове. 
Наградата от мен е ваучер за пазаруване от магазина на Бо - Крафт нещица. 
Желая ви много вдъхновение и приятно творене! 
  ХартАрт Сне - Снежана Мицева
Спонсор на предизвикателството е Handisimo Scrapbook Paper Pads

Можете да намерите предлаганите от тях дизайнерски хартии и шаблони за рязане на български на техният сайт https://handisimo.com/ или във фейсбук групата им https://www.facebook.com/handisimopaper.
Един от участниците в предизвикателството ще спечели награда - ваучер 30 лв. за онлайн магазин https://handisimo.com/.

Благодаря на ХартАрт Сне за оригиналното предизвикателство!
Благодаря на спонсора - онлайн магазин https://handisimo.com/ за предоставената награда!

Вдъхновения по темата създадоха картичкофеите:

Мъжка картичка с шевове, не е ли това истинско предизвикателство?! За мен определено е! Винаги ми е интересно накъде ще тръгна в започването на мъжка картичка. Жокера ми за тази беше лицевата страна от едно тефтерче, което навремето запазих. Основата е от дизайнерски хартии "Childhood Crayons", Craft o'Clock, за допълнение- печати, шевове, две ноти, които направих от стар цип и абстрактно петолиние от същите хартии. LET'S ROCK!


За това предизвикателство аз направих една мъжка картичка в стил стиймпънк. Съчетах подходящи хартии и картони, декорирах с различни шевове, зъбни колела и няколко метални шайби.


Отдавна ми се правеше мъжка картичка в не така типичните "мъжки цветове". Използвах хартии от колекцията "Hipster"на Chao Bella,метални елементи, и някой друг груб шев, за да изглежда по-грънч.






Крайният срок за участие е 23,59ч на 30 април 2021г.

В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени хартиени проекти. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С един проект можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате . Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: