1 декември 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 416 "С дъх на Коледа"

В първият ден на декември ви каним да се включите в последното за 2020 година предизвикателство в Картичкофурии. 
Предизвиква ни MiMi, победителка в Картичкофурийско предизвикателство 413 "Отново на училище" зададено от Жечка Здравкова - JP Сватбени албуми и декорации със спонсор магазин "Хела" http://хела.com/

 Настъпват неусетно дните на най-пленителните, вълшебни и уютни празници. Време на елхови играчки, блещукащи светлини и еуфоричен детски смях, които дори в трудни времена изпълват сърцата ни с благодарност, хармония, любов и надежда за по-добро утре. Време е за джинджифилови къщички, портокалови бисквитки, топъл чай, редче шоколад и скъпа прегръдка на любим човек. Време " С дъх на Коледа"! 
Това е моето предизвикателсво към вас. 
Пресъздайте тази магичност в проектите си, без ограничение от техният вид, но в цветовете на класическата Коледа - бяло, зелено и червено.
Победителят от това предизвикателство ще получи от мен награда- Коледна изненада.
Желая Ви много вдъхновение и спорна работа! Благодаря на MiMi за коледното предизвикателство! 

 Спонсор на предизвикателството ще бъде Руми Борисова - онлайн магазин Хоби свят и реално магазинче в Пловдив.
Вече 9 години на малка уличка в стария квартал Кючук Париж,в най-красивия град Пловдив,ви очакваме да творим заедно,да се забавляваме и да създаваме нови приятелства.
Декупаж,картички,албуми,материали,изкушения за малки и големи.Усмивки и грейнали лица.Ако сте заинтригувани,магазинчето е Хоби свят.
Това е мястото и на нашето ателие, в което може да се запознаете с различни приложни техники,да научите много хитринки,да се срещнете с приятели и да прекарате време изпълнено с положителни емоции, зареждащо и креативно.
Наградата на спонсора ще е ваучер за 30лв от магазин Хоби свят

 Коледни вдъхновения за всички нас направиха Картичкофеите:
Най-хубавото време от годината.... Коледа наближава! Нека моята първа картичка за тази година бъде вдъхновение за всички вас! Нека си пожелаем здраве и повече спокойствие!
Коледа в бяло, зелено, червено! В тези красиви коледни цветове аз направих една поздравителна картичка и едни малки дъхащи на портокал, канела и анасон благодарствени тагчета! Бъдете вдъхновени!
Последните няколко години стана традиция да правя нова коледна играчка. Тази година направих 2 шейкърчета, едното за подарък, а другото децата вече закачиха на елхата ни.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 декември 2020г.


В това предизвикателство можете да участвате с всякакви, отговораящи на темата ръчноизработени хартиени проекти, създадени след датата на задаване на предизвикателството. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С един проект можете да участвате само в едно Картичкофурийско предизвикателство. При публикуване на участие добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате . Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Няма коментари: