1 август 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 411 "Лятна свежест"

Лятото тече с пълна сила, а при нас в Картичкофурии продължаваме с летните предизвикателства.
Днес ни предизвиква Miss Emerald  , победителка в  Картичкофурийско предизвикателство 408 "Пътешествие"  на Снежана Мицева .

Избраната от нея тема е цветно предизвикателство "Лятна свежест". За да участвате в него трябва да създадете проект, в който да спазите предложената цветова комбинация:
Това е картичката вдъхновение, подготвена за нас от Miss Emerald



Наградата, която тя е подготвила за победителя е ваучер за 15 лв. от онлайн магазин www.b-wow.net.
Благодаря на Miss Emerald  за лятното предизвикателство!

Спонсор на предизвикателството е онлайн магазин Crafetaria.
Представяме ви онлайн магазин за крафт и скрапбук материали Crafetaria. Предлагаме разнообразие от дизайнерски хартии, чипборди, изрязани елементи, цветенца от малбъри хартия, инструменти, щанци и заготовки и още многобройни продукти за създаване на вашите уникални и красиви проекти. Можете да ни намерите на адрес www.crafetaria.bg.


Те предоставят ваучер за 30лв от своя магазин.
Благодаря на онлайн магазин Crafetaria. за предоставената награда!

Вдъхновяващи проекти създадоха картичкофеите:
Свежа тема! За мен водеща беше цветната палитра от нежни летни багри. Създадох картичка в стил микс медия, така любим и приятен! В основата вплетох изсушени тревички и остатъци от други проекти, направих акварелен фон, обточих с небрежен шев. За акцент поставих елемент от бирен картон. Това е моята "Лятна свежест" !

Снимка на Daniela Velkova.
Снимка на Daniela Velkova.

Цветя от фоумиран, пеперуди, птички, цветни клонки и всичко това в една топла лятна палитра. Като летен бриз, като слънчеви лъчи в ранна топла утрин, като спонтанна усмивка.


Снимка на Zsuzsa Pavlov.
Снимка на Zsuzsa Pavlov.

Аз съм голям фен на цветните палитри. Често си търся такива, особено когато ме е напуснало вдъхновението.

Снимка на Margarita Marinova.
Снимка на Margarita Marinova.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 юли 2020г., петък.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всеки проект като отделен линк. С проект, участвал в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Вече можете да участвате и като качвате вашите участия в специално създаденият за предизвикателството албум в групата Картичкофурийски игри и размени. Моля качвайте една снимка на проекта си и добавяйте линк към албум, в който са качени останалите снимки и има линк към предизвикателството на Картичкофурии. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита. Няма ограничение в броя на участията.

You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

Няма коментари: