Картичкофурии ви канят да се включите в Петнадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 25 -26 април 2020г. в хотел"Ловеч", гр. Ловеч.
Веднага след Великден и малко преди първи май е време да направим нашата пролетна среща. Време е да се съберем отново, да научим нещо ново, да обменим опит, да пробваме нови неща, да се запознаем и да се забавляваме заедно. Каним всички, които обичат да творят с ръцете си, обичат да радват другите и да създават красота да се присъединят към нас. В ТОЗИ ПОСТ можете да намерите формите за записване и за вечерята.

14 февруари 2020 г.

Картичкофурийско предизвикателство 406, вдъхновение от Жужа

Малко състарено, малко винтидж, като нещо извадено от долапа, като въздишка по отминали времена. Този рецептурник с размер 22/16 см е направен да съхрани онези стоплящи сърцето рецепти, които се предават от майка на дъщеря като истинска смейна ценност. Разделен в четири раздела със 120 състарени листа, за мен беше истинско удоволствие да го изработя и да с опитам да ви вдъхновя да участвате в Картичкофурийско предизвикателство 406-"Рецептурник".Няма коментари: