25 януари 2020 г.

Картичкофурии на 10 години!

Днес се наворшват 10 години от създаването на блога "Картичкофурии", така че блогът има рождан ден.
За съжаление предложеният месец на спомените не се състоя. Единственият включил се си е изтрил коментара. Явно нямаме какво да си спомняме за тези 10 години.
Все пак на всеки рожден ден обикновено правим анализ на това, какво сме постигнали до тук и си правим планове какво искаме да постигнем още. Обещаваме си нещата, които искаме да правим и да променим.
Затова и днес в Картичкофурии ще ви съобщим за новостите, които ни предстоят
От 1 февруари в Картичкофурии ще има само едно месечно предизвикателство. В него ще има двама победителя. Единият от тях ще получава награда от спонсора на предизвикателството - онлайн или реален магазин за крафт материали. Другият ще бъде избиран от гост дизайнерът на предходното предизвикателство и ще получи от него награда. Той ще задава темата на следващото предизвикателство и ще подготви награда за победителя, който ще си избере.
Другото ново нещо, е че всички ще могат да избират къде да участват в линкито под поста в Картичкофурии или в групата Картичкофурийски игри и размени, където ще има направен специален албум за всяко предизвикателство.

3 коментара:

Поли Христова каза...

Извинявам се за този коментар, но тези промени изобщо не ми харесват и най-вероятно ще ме откажат от участие в предизвикателствата ви.Защо не ползвате добрият стар начин с линк за включване ? Участието с коментар и посочване на линк в публикацията към съответното предизвикателство,каквато и да е причината за това (най-вероятно финансова ),каквото е и условието в албуменото ви предизвикателство с номер 8,ме поставят в положение да не мога да виждам другите участия , защото нямам фейсбук или по други причини и .....Както и да е:)пожелавам ви още много години да ви има за тези, които успяват да се включат в предизвикателствата ви.

Картичкофурии каза...

Ех, Поли, и на мен си ми харесваше досегашният начин, но уви. Вече всички и всичко е във ФБ. Затова и се променят нещата и при нас в Картичкофурии.

Stefka Pashova каза...

.