1 юни 2019 г.

Картичкофурийско предизвикателство 390 - Майски празници

Май е месец, през който поводите за празнуване сякаш нямат край. Все някой има покрай вас, който има имен ден или пък бал или друг повод. Всички те биха се зарадвали да получат красива картичка за своят празник. Затова и темата, която избрахме за майското ни месечно предизвикателство е "Майски празници".
Спонсор на предизвикателството е онлайн магазин Crafetaria.
Представяме ви онлайн магазин за крафт и скрапбук материали Crafetaria. Предлагаме разнообразие от дизайнерски хартии, чипборди, изрязани елементи, цветенца от малбъри хартия, инструменти, щанци и заготовки и още многобройни продукти за създаване на вашите уникални и красиви проекти. Можете да ни намерите на адрес www.crafetaria.bg.

За това майско предизвикателство аз избрах да направя сватбена картичка в бледо синьо с много цветя.


През месец Май има толкова много празници, че ми бе трудно да избера един, за който да творя. Направих мъжка картичка, която е подходяща за имен ден, рожден ден или абитуриентски бал.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 май 2019г., петък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter



Добавих ново място за качване на линкове. Включвайте се в него.


You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

1 коментар:

Te4eto каза...

Не ми дава да се включа... ама да знаете, че имах желание!