15 септември 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 349 - "Без думи"

Здравейте, сръчковки :)
Казвам се Силвия от Craft Studio Sis, и отново имам възможността, да ви предизвикам да творим заедно.
Изработването на картички за някои от нас е работа, за други хоби и удоволствие, за трети и двете. Смисъла на ръчно изработената картичка е да покаже внимание и отношение, към получателя си. Много често картичките говорят вместо нас, в тях често са вплетени чувства и емоции.
Има картички на които не им трябват думи, не са им нужни надписи. Те говорят сами.
Затова и днес се спрях на темата "Без думи".
Покажете ми своите картички без нито една дума, без пожелание, без надписи. Нека те сами ни разкажат своята история. Имате пълна свобода за използване на техники и материали.
А за награда към победителя, съм приготвила пъстро и разнообразно подаръче с крафт материали, които вярвам биха зарадвали всяка от вас :)
А ето и моята картичка вдъхновение.
Очаквам ви!

Благодаря на Силвия за безмълвното предизвикателство!

Вдъхновяващи картички за вас без думи създадоха Картичкофеите:









Крайният срок за участие е 23,59ч на 28 септември 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





Няма коментари: