14 септември 2017 г.

Десета Национална Картичкофурийска среща - ПРОГРАМАТА

Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.



ДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

7 - 8 октомври 2017г

гр. Стара Загора.

хотел "Сити"


На 7 октомври ще отбележим Световният ден на кардмейкинга. 
Ще продължим традицията с  размяната на АТС. Всеки, който желае е свободен да изработи и донесе АТС-та, които да размени с останалите участници срещата.

7 октомври – събота

10,30 ч - 11,00 ч Запознанство и сладки приказки.
11,30 ч - 12,00 ч Демонстрация на техники с папки за релеф - Румяна Борисова от Hobbyswqt
11,30 ч - 12,00 ч Крафт - битак Каним всеки, който има неща, които не използва и е готов да се раздели с тях да ги донесе за продажба или размяна. Нека си бъдем полезни едни на други и да си дадем шанс да се сдобием с изгодни нови мателиали.
Размяна на АТС.
12,00 ч - 12,30 ч Демонстрация на фойлинг техника ЕМ от Двете Елши

12,30ч – 13,00 ч  Пауза за обяд и регистрация в хотела.

13,00ч - 13,30 чДемонстрация на плотер Silhouette от представител на фирма Адком.
13,00ч - 16,00 ч Предизвикай Картичкофурия
Екипът на Картичкофурии ви кани да се включите в една нова наша инициатива, която ще осъществим на Десетата Национална Картичкофурийска среща - Предизвикай Картичкофея!
До сега ние сме ви предизвиквали и вдъхновявали. Сега вие имате възможност да го направите.
Искате да ви покажем нещо как се прави, искате да опитате нещо ново, да видите как се случват нещата през очите на някой друг.
Напишете своето предизвикателство на страницата във Фейсбук - Картичкофурии, а ние ще подготвим нужните материали, за да творим на срещата.
Участието в нашето предизвикателство ще е безплатно.

13,00ч - 16,00 ч Работилничка за Албум с кутия от бирен картон с Андреяна Попматеева - Адди.
Цена 37лв.
Албум с кутия от бирен картон с размери 18/18/10см. Ще можете на място да изработите и украсите кутия от бирен картон и албум, които да представляват чудесен комплект. Хартиите използвани в тази работилница ще са от дигитален дизайнерски комплект предоставен от Карамфила Сидерова.
Очаквайте и снимки на албума и кутията.

13,00ч - 16,00 ч - Работилничка Пергамано - вълшебството на оризовата хартия. Величка Петкова. Цена 20лв. Всички материали са включени в цената, а изработеното остава за вас.
Цена 20лв.

16,00ч - 19,00 ч Работилничка хибриден албум с халки ЕМ от Двете Елши

Цена: 35 лв.

В тази работилничка ще ви покажа как да изработите албум, с твърд гръбнак от сън и халки вътре. Това позволява на албума да има много страници, но от съм да запази вида на класически скрапбук албум.






16.00 - 19.00 ч. Кръжок Картишок - "Микс-медия корица на тефтер" с момичета от екипа на Картишок
Здравейте фенове на микс медията и Картишок.
Този път решихме да заложим на практичното и да си направим заедно с вас по един хубав тефер с микс медия корица. Ренка, Марти и Кат ше сме на ваше разложение за да наблюдваме какви ги вършите и да ви напътстваме с идеи, указания и материали. Ще изпробваме всички обичайни техники и разбира се ще се нацапаме за да сътворим нещо различно и уникално.
Тефтерът ще бъде А5, цената на работилничката е 25 лв и молбата ни е да се запишете възможно най-скоро за да можем да предвидим материалите. Местата са ограничени, за да можем да обърнем внимание на всеки един от вас.


16,00 - 19,00ч  Работилничка цветя от хартия - видове хартии, разлики в начина за обработка , оцветяване - Мария Ганчева

Цена 20лв.

Запознаване с основните видове хартия,  всеки ще може да опита да направи цветя от акварелен картон( 2 различни грамажа) ;памучна хартия, непалска ръчна хартия. Ще видите ръчната хартия, която продават в Слънчогледи и мелбърито, което само няколко листа А4 е, така че няма да стигне да се пробва от всеки, но поне ще я видите и пипнете. Лилавите цветя са от непалска ръчна хартия, жълтите от памучна ръчна, розичките от акварелен картон.


20.00 ч - Обща вечеря на всички участници в срещата в ресторанта на хотела.

8 октомври – неделя 

--закуска

10.00-13.30 чРаботилничка Албум с гръбнак от тайвек ЕМ от Двете Елши
Цена: 37 лв.

Тайвек е специален супер здрав и много тънък материал, който е идеален за гръбнак на скрапбук албуми. В тази работилничка ще ви покажем как се работи с него и как да направите гръбнак тип скрити панти. Този гръбнак е супер устойчив и няма да се скъса, дори ако сложите по-тежки страници.









10,00 - 13,30ч  Работилничка цветя от фоамиран - Мария Ганчева

Цена 25лв.

Изработване на цветя от фоамиран - Еустома.



На срещата ще можете да увеличите крафтърските си съкровища от щанда на магазин Талантино

Картичкофурии си запазва правото на промяна на обявената програма. При промени ще бъдете своевременно уведомени. Срещите ни и програмите за тях са динамични и е възможно да претърпят изменения в хода на срещата. Моля за повече разбиране.


Записването за работилницата ще става на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com. Плащането ще става на място.
За работилницата ще можете да се записвате до 30 септември, за да имат време провеждащите ги да си подготвят необходимите комплекти материали.

Всички попълнили до момента формата имат направени резервации за хотела.

Все още има останали свободни стаи от предварително уговорените. Ако има хора, които искат да дойдат, моля да ми пишат и да попълнят формата. Ще се свържа с тях за потвърждение.

Каня да попълнят Формата за присъствие и тези, които няма да ползват хотела. Това е необходимо, за да знаем приблизителната бройка на участниците.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


На 7 октомври вечерта ще се проведе обща вечеря на присъстващите на срещата в ресторанта на хотел "Сити".

За да се включите вечерята попълнете тази форма за участие:

ФОРМА ЗА ВЕЧЕРЯТА!


Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Няма коментари: