Каним ви да се включите в Картичкофурийско албумено предизвикателство 7 - "Коледен албум" със спонсор екипът на Талантино. Консултант на предизвикателството е Силвия Спасова. Очакваме вашите албуми до 11 януари.

Картичкофурийска Коледа 2018г!

Картичкофурийска Коледа 2018г!
Списъкът за размяната.

14 април 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 333 "Картичка без цветя"

Привет на всички, очакващи поредното творческо забавление :)!
Избрах една тема, която за повечето от вас ще бъде наистина предизвикателство и тя е "Картичка без цветя ".
Едно другарче по хоби ми предложи на шега да бъде и "Картичка за жена без цветя",но честно казано се уплаших ,че няма да има участници и ще грабна приза за първото зададено предизвикателство без нито един участник :):):) та се отказах от този вариант.
Картичките, с които ще участвате, могат да бъдат на всякаква тематика като единственото условие е върху тях да няма нито едно цвете.
Направила съм цели три картички - вдъхновение на различни теми. Надявам се повече от вас да се пробват и да докажат, че цветята не са задължителни, за да се получи прекрасна картичка.
Наградата ще е комплект за творене и една картичка по темата от мен .Очаквам всяко ваше участие с нетърпение.
Поли Христова

Благодаря на Поли Христова за оригиналното предизвикателство!

Вдъхновяващи картички без цветя създадоха Картичкофеите:


Крайният срок за участие е 23,59ч на 28 април 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

1 коментар:

Поли Христова каза...

Страхотни картички за вдъхновение!Благодаря ви картичкофеи:)