ТРИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

13-14 април 2019г.

хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов"

гр. Русе

Картичкофурии ви канят да се включите в Тринадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 13-14 април 2019г. в хотел"Кристал"/Регионална библиотека "Любен Каравелов", гр. Русе.
Картичкофурии ви кани да отпразнуваме заедно най-женският празник - 8-ми март - 8-ми март по Картичкофурийски - 2019г

17 март 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 330 "За най-малките, с любов"

Здравейте, картичкофеи!
Днешното ни предизвикателство е много приятно. Всеки път се умиляваме, когато видим бебе - толкова мъничко, толкова сладко. Изпълват ни приятни емоции - любов. Та днешното предизвикателство е за най-малките. Трябва да изработите картичка за бебе или дете. Няма цветови ограничения, можете да използвате дизайнерска хартия, всякакви изрязани елементи, печати, дантели, копчета и каквото се сетите.
Развихрете въображението си и действайте смело! Наградата е ваучер за 20лв от магазин Крафт нещица: https://b-wow.net/kraft-neshtica-nachalo.html
Тук искам да благодаря на Кали от http://kalinasto.blogspot.bg/. Тя ме вдъхнови за изработването на моята картичка за това предизвикателство. Кали, огромно благодаря!Поздрави,
Деси

Благодаря на Деси за детското предизвикателство!

Вдъхновени от темата детски проекти създадоха Картичкофеите:

Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 март 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

Няма коментари: