20 март 2017 г.

Картичкофурийско албумено предизвикателство 1 - "Всичко е позволено"

Днес в първият пролетен ден в Картичкофурии е време за едно ново начало.
Стартираме с нещо ново и различно.
Каним ви в първото в Картичкофурии предизвикателство за албуми.
Албумите заеха важно място в творчеството на повечето от вас, участниците в нашите предизвикателства. Затова е време да покажите какво сте научили и какви са вашите любими албуми.
Като за първо предизвикателство темата е "Всичко е позволено". Вие сами избирате на каква тема да е албумът ви.
Необходимо е само да отговоря на следните две условия - да има минимум 6 листа или 12 страници. и да не е по-малък от А6 размер, т.е. 10,5 на 14,8 см.
Спонсор на това предизвикателство ще са момичетата от True Colors OHA, чиито оригинални дигитални хартии са чудесен акцент за всеки скрапбук проект:
Здравейте,
ние сме True Colors OHA и се занимаваме с изработката на дигитални дизайнерски хартии. Продуктите ни са ръчно и компютърно рисувани - авторски. Горди сме, че успяваме да се представим достойно на международния пазар и популяризираме страна си сред клиенти, които ни се доверяват.
Нашите продукти можете да разгледате и закупите в платформата Etsy (www.truecolorsoha.etsy.com). Сайтът предлага възможност за закупуване на продуктите с PayPal, кредитна и дебитна карта, като удобството е, че получавате желание дизайни непосредствено след плащане и можете да ги разпечатвате у дома или в копирен център, според възможностите и нуждите ви.

Важна част от всяко албумено предизвикателство ще бъде Консултантът - творец, който самият е автор на страхотни албуми. През дните на предизвикателството ще бъдат публикувани неговите кратки съвети към всички, които биха искали да участват.
Първият такъв консултант е Милена Йорданова - ЕМ, която е част от екипа на Двете елши. Прекрасните неща, които създава можете да видите в блога и http://alittleplaceofwonder.blogspot.bg/, а нейните много полезни урочета и ревюта можете да откриете в нейния YouTube канал A Little Place Of Wonder
А вдъхновението за вас е албумът - чантичка, изработен от ЕМ с хартиите на True Colors OHA


Победителят в това предизвикателство, ще бъде определен от екипът на Картичкофеите и ще може да си избере две блокчета от True Colors OHA, момичетата ще ги принтират и ще му ги пратят.

Крайният срок за участие в предизвикателството ще е 30 април.

Можете да участвате само с нови албуми, създадени след датата на стартиране на предизвикателството. При публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с албума си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!





Няма коментари: