Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

28 октомври 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 315 - "Пълна промяна"

Здравейте от мен Te4eto.
Време е отново да ви предизвикам и както винаги дълго мислих каква да е темата и пак както винаги всеки ще има възможност да прояви и покаже своята креативност. Дали ще има желание е съвсем друг въпрос ;)
И така, темата ми е "Пълна промяна". Искам да видя нещо използвано по нетипичен начин, материали или инструменти, на които сте увеличили възможностите. Знам, че на пръв поглед звучи сложно, но всъщност е много забавно и силно се надявам да има много участници - все пак най-малко ни липсва фантазия, нали!
Пънч-арт е пример за такова нетипично използване.
Когато все още нямах много материали по-често ми се налагаше да търся нестандартни решения. Сега почти не е нужно, но все още ми е забавно и го правя.
За създаването на тези АТС-та използвах няколко от любимите ми малки Simply Gorjuss момиченца, които преобразих в малки вещици с шапката, обувките и метлата на голямата вещица.

Пънчнати прилепчета пък ми помогнаха да направя хелоуински фенер от обикновена тиква – едно почти цяло за усмивката и крайчетата на крилата за очи.
Ще ми се освен да покажете какво се е получило и да разкажете как сте го постигнали, така както аз си казах за тиквата.
Естествено ще има награда, а победителя ще си избера съвсем субективно.

Благодаря на Te4eto за стимулиращото въображението предизвикателство!

Оригинални свои идеи ви представят Картичкофеите:

Любимото клонче от орхидеята го използвам вместо клечки за декорация

Здравейте! Това е картичка, която съм направила с едно цвете което съм правила доста отдавна, нямайки толкова много и разнообразни шаблони за цветя.Доста е трудоемко, но си заслужава. Използвала съм пънч-къдрав кръг.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 10 ноември 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

0 Comments: