Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

15 септември 2015 г.

Шеста Национална Картичкофурийска среща - Промяна в мястото на провеждане

Картичкофурии ви кани да се включите в

Шестата Национална Картичкофурийска среща!

на 26 и 27 септември /събота и неделя/

гр. Велико Търново.


За съжаление се наложи да променим мястото на срещата. Сега тя ще се проведе в Комплекс "Арена Търново". На всички, които бяха заявили места за настаняване в предишния хотел бе направена резервация в новия. Все пак моля всички, които са попълнили старата форма да го направят отново. Благодаря за разбирането.
Моля да попълнат формата не само тези, които ще се настанят в Комплекс "Арена Търново", а също и тези, които ще присъстват на срещата, но ще използват друг начин за настаняване. 


Краен срок за записване 18 септември 2015г.

Тази дата важи за желаещите да използват хотела. Можете да продължите да се записвате до датата на срещата. Формата ще продължи да бъде активна.

На 26 септември вечерта ще се проведе обща вечеря на присъствалите на срещата в ресторанта на Комплекс "Арена Търново". Желаещите да се включат във вечерята моля да отбележат това във Формата за присъствие. Ще им бъдат изпратени менюта за избор на посоченият от тях имейл.

Програмата на срещата остава без промяна. С нея можете да се запознаете ТУК

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.

0 Comments: