Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

18 септември 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 273 - Благодарствена картичка

Поздрав към всички кардмейкърки, които чрез творенията си искат да направят по-красив света на някой друг, да внесат радост и надежда в сивотата и задъхаността на ежедневието.
Наближава един много хубав празник- Благодарствения ден, тази година се пада на 18.10. Обикновено есента е сезона, когато добрата реколта /във всякакъв смисъл/ от нашия труд е прибрана и независимо каква и колко е, ние трябва да сме благодарни първо и преди всичко на нашия Създател и Господ, а също и на всички, които са ни помагали и съдействали за нашия успех и благополучие.
Моето предизвикателство е свързано с изработването на Благодарствена картичка и единственото условие е да има надпис с благодарствени слова, използвайте всякакви материали, техники и най-вече въображение.
Присъствието на есенни мотиви е уместно, но не е задължително. Нека използваме тези картички, за да благодарим на някой близък или далечен човек на когото много сме искали да го направим, но не сме успели досега.
А това е моето вдъхновение за вас!


Успех и Бог да благослови работата ви и да умножи радостта от нея и на тези, за които се трудите!

Полина Сенкова

Благодаря на Полина Сенкова за благодарственото предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 октомври 2015г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


0 Comments: