Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

26 юни 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 264 - "Картичка с крафт картон"

Привет на всички:)!Днес е моят първи път да ви задам една готина и лесна тема за творене ,а тя е "Картичка с крафт картон".
Аз лично много харесвам този тип картон за творене, защото ми носи някакво усещане за естественост и уют.Надявам се и вие да го харесвате и използвате с удоволствие.Нямам ограничение относно използваните техники и стил-може да е CAS,MIX MEDIA или друг предпочитан от вас стил.

Наградата ми е ваучер на стойност 20 лева от избрано от победителя българско крафт магазинче и една направена от мен картичка.Ще се радвам на всяко ваше участие:)Благодаря и прекрасна, заредена с творческо вдъхновение седмица ви пожелавам!

Поли Христова

Благодаря на Поли за крафт предизвикателството!

Крафт картон е използвала в своята прекрасна любовна картичка Картичкофеята

Крафт картона ми е особено любим. Често го използам в картичките си, особено в тези с шаби шик и винтидж ефект - изглеждат много автентично. Така и е в този случай - любовта е стара като хубаво вино, но все пак трепетна като детска целувка. Крафт картона беше така любезен да приюти парижки мечти, скрити пожелания и много любов.Крайният срок за участие е 23,59ч на 9 юли 2015г., четвъртък.


Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


4 Comments:

Irena Stefanova said...

Ехааа, супер благодатна темичка. Браво, Поли!
А аз започвам да мисля вече по темата...

goldie said...

Здравейте!Линкито ви е затворено,а пише ,че срокът е до 9 юли.А аз имам картичка за добавяне.....

Deni said...

Само с картички ли може да се участва?

Поли Христова said...

Аз лично,като задаващ предизвикателството,приемам с две ръце твоето невероятно красиво творение :)!