Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

1 юни 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 262 - Моето морско съкровище

Здравейте, Картичкофурии!
Юни е, време за плаж, слънце, море и незабравими летни спомени!
Ние от Greta's Art сме ви подготвили естествено една лятна тема Моето морско съкровище. Направете картичка като използвате някое морско съкровище, което сте си взели от морето или което ви връща в спомени по морето.
Подготвили сме ви следното вдъхновение

Наградата е ваучер за пазаруване от онлайн магазинът ни www.gretasart.com на стойност 25 лв.
А ако имате път към морето, заповядайте при нас в магазин Creative, Варна, ул. М.Колони 16
Приятно майсторене!


Благодаря на екипа на Greta's Art за морското предизвикателство!

Крайният срок за участие е 23,59ч на 30 юни.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!

2 Comments:

Поли Христова said...

Много красива картичка за вдъхновение!Поздравления за твореца :)!

Stela Karapetkova said...

Картичката е разкошна!Супер идейна ,а шапката ми е просто фаворит :) Дано успея да се включа в предизвикателството :)