Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

29 май 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 261 "Детето в мен"

Все по-честите усмивки на слънцето ни напомнят че лятото е съвсем близо, което ме зарежда с енергия и положителни емоции. Мисля че съм успяла да запазя частица от детското в себе си, която отказвам да изгубя, пък и донякъде ми се струва че ми е нужна и не мога без нея. Дали всеки от вас е успял да запази нещо детско в себе си?
Нека се опитаме да го открием заедно в картичкофурийското предизвикателство ‘Детето в мен’. Развихрете въображението си, всичко, което ви кара да се усмихвате повече може да бъде ваше вдъхновение.

Това е наградата от мен-малко скромна,но от сърце:)
Elli - Made for an Angel

Благодаря на Ели за детското предизвикателство!

Детето и детското в себе си претвориха в проекти и Картичкофеите:

Прекрасен тефтер, в който да се съхранят първите думи и първите впечатления от света на Алекс.


"Детство мое, реално и вълшебно, детство мое, така си ми потребно...
Това са думите, които първо идват в ума ми като чуя темата. Затова и картичката е такава - за щурото, весело, безгрижно детство, за ожулените от карането на колело колена, за веселите детски рисунки с моливи и фулмастри, за физономията - не бях аз, кака го направи :). Пожелавам на всички ви да запазите тези настроения до дълбоки старини. Защото да запазиш детето в себе си е едно от най-ценните неща. Да виждаш веселата страна на живота, а не само сериозната.
А вие? Покажете ни какъв е светът през вашите очи!"


Теменужка - nuschinka.
Прекрасен албум и кутийка за спомени за малката Матея.Крайният срок за участие е 23,59ч на 11 юни 2015г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

0 Comments: