Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

3 октомври 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 237 Картичка с дървен елемент

Здравейте, мили Картичкофурии!
Готови ли сте отново да се забавляваме заедно?! Този път ви предизвиквам да използвате за украса нещо от дърво – копче, клонче, жълъд, шишарка, фигурка от дърво, парченце канела... Дайте свобода на въображението и фантазията си.
Това е моето вдъхновение за вас:


Очаквам с нетърпение красивите ви проекти!
Наградата ще е изненада.
Много слънце и усмивки от мен,
Мария

Благодарим на Мария за дървеното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 227 в предизвикателството КФП 227 - ВреметонаИрена. За своята нежна картичка с чадърчета, която стана Картичка победител тя ни разказва ТУК.

Вижте и картичките с дървени елементи на нашите Картичкофеи:

Обичам разцъфнали клони,песента на птиците и аромата на пролетта.


Като видях темата си казах - лесна работа - имам доста дървени елементи, копчета, клонки...все ще измисля нещо. Да, ама човек като подцени нещо се затруднява най-много. Правих три картички едновременно и на трите не можах да измисля какво да сложа. Накрая намерих една пеперудка, боядисах я с розова акрилна боя да е в тон с картичката, и я лепнах вътре на мястото за пожелания. А вие грабвайте клонките, жълъдите и копчетата и се развихрете! Наближава и срещата, може да понаправите някое и друго АТС за размяна :)
 

Крайният срок за участие е 23,59ч на 13 октомври, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през ноември 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

0 Comments: