Наближава 8 март и ви каня да го отбележим отново с традиционната в Картичкофурии размяна - 8-ми март по Картичкофурийски 2017г.
Запишете се под ТОЗИ ПОСТ до 23,59ч в неделя 26 февруари.
Картичкофурийско парти - Седем години Картичкофурии!

Каним ви на Картичкофурийско парти, за да отбележим заедно 7 години от създаването на Картичкофурии!
Седем години - седем теми в едно предизвикателство!

Чувствайте се добре дошли на нашето ПАРТИ.

Ще очакваме вашите творби до 23,59 ч. на 28 февруари!
Картичкофурии ви кани да се включите в своята нова Картичкофурийска игра - Да творим заедно - игра за декупажисти и картичкоправещи. Какво ще кажете да опитаме нещо ново и да поиграем на една съвместна игра.
ГЛАСУВАНЕ ЗА ПОБЕДИТЕЛ

8 септември 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 231 - Обзор

Здравейте, картичкофурии!
Безкрайно много ме изненадахте. Не очаквах такъв голям брой и толкова различни като тематика и техника картички, изработени от вас. Благодаря ви от цялото си сърце. Всички ваши проекти са прекрасни, изработени от сръчни ръце, с много фантазия и най-вече вложили сте душа и сърце.
И най-трудната част е тази в която трябва да избера победител. Вярвайте ми хич не ми е лесно. Но.... правилата са такива, и за съжаление не мога да избягам от тях. Преследват ме.
И................. проекта-победител в картичкофурийското предизвикателство № 231 „Картичка с елемент от бирен картон” е Гергана Алексиева.


Честито!

Благодарим на Илка за интересното предизвикателство!

Благодарим на всички, които се включиха!

Честито на победителката!

Гергана Алексиева ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 231 22 август - 1 септември 2014г.Очакваме твоят разказ за направата на твоята елегантна картичка. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 17 октомври

0 Comments: